• På Wine.dk kan du betale med Dankort, eDankort, Visa, Visa Electron, MasterCard, Maestro og Diners Club
  • Fragtfri levering ved køb over 1.000,-
2019 Riesling Kabinett

2019 Riesling Kabinett

Gut Hermannsberg

Hvidvin - Riesling - 75 cl - 9,00 %

Pris pr. flaske v. min. 6 stk 189,-
Skruelåg

Om 2019 Riesling Kabinett

Producent Gut Hermannsberg
Oprindelse Tyskland , Nahe
Type Hvidvin
Drue Riesling
Fl. str. 75 cl
Alkohol 9,00 %
Kollistørrelse 6
Download Vindatablad
Levering 1-2 hverdage

Vininformation

★★★★★ Gastro: "9 % læskedrik... men hvad så med de andre 91 % vil den opmærksomme læser spørge. Svaret er 100 % drikkeglæde, hvis man vel at mærke forstår den tyske dyd, hvor det handler om at balancere snerrende syre med sødme, så klodsethed og vammelhed undgås...Det her kunne jeg bade i. Nærmest som æblemost sødet med lime, ja, du læste rigtigt, SØDET med lime!"

92 point, James Suckling: "A very steely white with sliced pineapple and white peaches and crushed-stone undertones. Full-bodied with an off-dry palate and pleasing, ripe-peach and melon undertones."

Her får du en saftig, halv-tør Riesling Kabinett med en frisk, ungdommelig frugt med aromaer af fersken, citrus, æble og urter. Den knivskarpe syre skærer igennem den naturlige druesødme som et samurai-sværd, der blinker i solen. Med det lave alkoholniveau føles det som om, du drikker vand i stedet for en drik med alkohol. Men smagen, den er 100% Riesling! Vinen byder på en symbiose af sød, frugtagtig elegance og frisk mineralitet. Nyd Riesling Kabinett til tempura (også den vegetariske version), fish & chips eller en grøn spinatsuppe toppet op med friskplukket skovsyre. Efter et par års flaskelagring egner den sig fortrinligt til retter med røget fisk, skinke og salami. Her får du med andre ord en vin med mange facetter, som alligevel er helt sin egen.

Læs mere

Anmeldelser af 2019 Riesling Kabinett

92 point
Gastro5

Søg efter vine

Producent