• På Wine.dk kan du betale med Dankort, eDankort, Visa, Visa Electron, MasterCard, Maestro og Diners Club
  • Fragtfri levering ved køb over 500,- / Kan afhentes i Odense

Om Wine.dk - en del af Vinens Verden A/S

WINE.DK A/S (aka Vinens Verden A/S) blev stiftet i 1994 og de to største aktionærer er i dag Peter Thuesen og Morten Nass.  Vi er en meget velkonsolideret virksomhed med 12 dygtige og engagerede medarbejdere, der alle elsker at formidle vine fra nogle af verdens bedste producenter.

Drivkraften er en stor portion passion for god vin, og forretningsidéen har fra dag ét været at importere vine, der yder topkvalitet til prisen. Vi importerer fra nogle af de bedste vinbønder og - producenter verden over, og vi sælger dem med nogle af landets laveste omkostninger pr. flaske.

Wine.dk har et landsdækkende samarbejde med ca. 50 vinhandlere, ligesom vi leverer til mange gode restauranter i hele landet. Det betyder, at vi kan købe stort ind hos producenterne og dermed opnå de bedst mulige priser. Wine.dk tilstræber altid et langsigtet og tæt samarbejde med vores partnere, og det sikrer kontinuitet og kvalitet.

Vi anbefaler at du ser på oversigten over vinhandlere, der forhandler vores vine. Måske der er en ikke så langt fra dig, som kan yde dig en personlig service, som wine.dk i sagens natur ikke kan.

På wine.dk kan du købe vin 24 timer i døgnet, og få leveret vinen lige til døren. Du kan finde information om alle producenterne og deres vine, så du ved præcis hvad du køber.

Du kan kontakte os på tlf. 65 43 44 49 (08.30–16.00) eller på mail [email protected], som vi besvarer indenfor 24 timer i hverdagen.


Kontakt Vinens Verden i Odense:

Wine.dk - en del af Vinens Verden A/S

Hestehaven 21 E, 1. sal
5260 Odense S

Tlf. 65 43 44 49

[email protected]

CVR: DK 16 17 43 86