• På Wine.dk kan du betale med Dankort, eDankort, Visa, Visa Electron, MasterCard, Maestro og Diners Club
  • Fragtfri levering ved køb over 500,- / Kan afhentes i Odense

Vinens Verden HoReCa 

Vinens Verden A/S, der står bag wine.dk er grundlagt i 1994 og er i dag en velkonsolideret virksomhed med agenturet for en lang række af de bedste og mest anerkendte producenter, fra både de klassiske europæiske vinområder, og den nye verden.

Blandt producenterne finder du navne som f.eks. Bel Colle, Donna Olimpia, Lamole di Lamole, Tenuta Casenuove, Fattoria La Gerla, Tenuta Ulisse, Domaine Josmeyer, Champagne Duval-Leroy, Ca´del Bosco, Domaine de la Solitude, Maison Piron, Château du Moulin-a-Vent, Domaine Bachey-Legros, Domaine Christian Clerget, Domaine Georges Lignier, Croft Port, Weingut Gunderloch, Gut Hermannsberg, Villa Wolf, Gruber Röschitz, Tedeschi, Villa Maria Estate, Seghesio, Bodega Norton, Heartland, Ben Glaetzer, Radford Dale, Vivanco, Viña Gormaz og mange flere og nye på vej.

Alle vine importeres, lagerføres og distribueres direkte af os selv.

Når vi udvælger vores partnere og vine skal forholdet mellem pris og kvalitet stemme, uanset oprindelse og prisniveau. ”Fornemme” navne og fancy etiketter imponerer os ikke, medmindre der er kvalitet til prisen.

Vi søger producenter der sætter bæredygtighed i højsædet. Allerhelst med certificering som økologisk eller biodynamisk, men også blot på vej i den retning.

Vores organisation er lille og fast sammentømret, og vi holder fast i den uhøjtidelige og fleksible stil, du sikkert kender os for. Målet er at sikre, at Vinens Verden også fremover vil have nogle af de laveste omkostninger pr. solgt flaske, så du får både høj kvalitet og konkurrencedygtige priser.

Vores HoReCa konsulenter er alle drevet af en passion for god vin og for at sikre dig, at du får de vine, der tilfører din forretning værdi og giver tilfredse gæster.

Du kan kontakte os på tlf.: 66 14 44 48 (08.30–16.00) eller på mail [email protected], som vi besvarer hurtigt. Du kan også bestille online på Horeca.wine.dk. Kontakt os for login.

Du kan også ringe eller maile til en af vore HoReCa specialister herunder:


 
Christian tlf. 4070 5379
Send Christian en mail
København & Sjælland
  Kim tlf. 4051 5379
Send Kim en mail
Jylland & Fyn
    Henrik tlf. 5334 9660
Send Henrik en mail
Nord- & Midtjylland

Kontakt

Vinens Verden a/s

Hestehaven 21 E, 1. sal
5260 Odense S

Tlf. 66 14 44 48

[email protected]

CVR: DK 16 17 43 86