• På Wine.dk kan du betale med Dankort, eDankort, Visa, Visa Electron, MasterCard, Maestro og Diners Club
  • Fragtfri levering ved køb over 500,- / Kan afhentes i Odense
2018 Barolo Bussia DOCG

2018 Barolo Bussia DOCG

Bel Colle

Rødvin - Nebbiolo - 75 cl - 14,50 %

Pris pr. stk 399,-
Spar 100,-
Pris pr. stk v. min. 6 stk 299,-
Tilbud På vej til øko Vegansk Bæredygtig

Om 2018 Barolo Bussia DOCG

Producent Bel Colle
Oprindelse Italien , Piemonte , Barolo
Type Rødvin
Drue Nebbiolo
Størrelse 75 cl
Alkohol 14,50 %
Kollistørrelse 6
Download Vindatablad
Levering 1-2 hverdage

Vininformation

94 point - Din Vinguide: "Balsamico er det første, som kommer op af glasset med kirsebær, tranebær, lys chokolade, læder, hindbær, solbær, violer og rosenblade. Strukturen har en løftet syre, moderate tanniner og let intens frugt. Smagen har moden mørk frugt, solbær, lakrids og læder."

92 point - Wine Enthusiast:"Aromas of mocha, smoke and ripe black-skinned berry take shape in the glass. The firmly structured palate dried black cherry, clove and tobacco alongside fine-grained tannins."

Ros i Gastro: "Sikke en Barolo, højmoderne og fuld af syrlige røde bær...med fokus på jordbær og tranebær, hybente endda.(..) Bussia kan være hvad som helst. Marken er enorm og består i virkeligheden af mindst to håndfulde selvstændige og tidligere kendte, mindre vinmarker, men overordnet plejer der at være en vis power i vinene. Her er udtrykket næsten som fra Verduno - mere floralt og saftigt og som sagt i ungdomsstil, og det kan jeg godt lide."

Vinen er smuk granatrød med lyse reflekser. Duften er fin og elegant med aromaer af kirsebær, viol og nelliker. Smagen er intens med bløde tanniner og en lang, lang eftersmag. Det er en klassisk Cru Barolo Bussia, som virkelig leverer varen til en overkommelig pris.

Læs mere

Anmeldelser af 2018 Barolo Bussia DOCG

94 point
Wine Enthusiast92 point