• På Wine.dk kan du betale med Dankort, eDankort, Visa, Visa Electron, MasterCard, Maestro og Diners Club
  • Fragtfri levering ved køb over 500,- / Kan afhentes i Odense
Cava Semi Seco Reserva

Cava Semi Seco Reserva

(halvtør)

Segura Viudas

Mousserende - Macabeo - 75 cl - 12,00 %

Pris pr. stk v. min. 6 stk 109,-
Vegansk Bæredygtig

Om Cava Semi Seco Reserva

Producent Segura Viudas
Oprindelse Spanien , Cava
Type Mousserende
Drue Macabeo
Størrelse 75 cl
Alkohol 12,00 %
Kollistørrelse 6
Download Vindatablad
Levering 1-2 hverdage

Vininformation

5 stjerner i TV2 - Godmorgen Danmark: "Virker til den tørre side af munden. Balancen i eftersmag er god og mandelsmagen trækkes frem i kransekagen. Fin til dem, som ikke bryder sig om søde bobler."

Anmeldt i Vinbladet: "Eksotisk, intenst krydret næse med blomster og lidt røgtoner. Mærkbart fadpræg og med medium sødme og ret bred frugt. Tiltalende, ligetil og med pæn styrke. Blød, rig, frisk mundfrugt med pæn syre og venlig struktur og udmærket balance. Bredt anvendelig og uden nogen skarpe kanter. Frugtig på den kultiverede måde. Fin fylde, saftighed, balance og velsammensat eftersmag. Sikkert bedst som aperitif. Delikat og på glimrende teknisk niveau".

Anmeldt på Winelab; ” Frisk og frugtig duft med lime og lidt sød eksotisk frugt. Selvom den har noget sødme i smagen, er den meget let i sin smag og stil, hvilket gør den anvendelig til både lidt spicy mad samt desserter og kager, der ikke er alt for søde. Vinen har en meget flot og cremet skumoplevelse, når den drikkes.”

Superflot mousserende vin i en halvtør stil, som gør den utroligt velegnet som nippevin, ligesom den også er velegnet til at ledsage retter med f.eks. fisk og skaldyr eller godt charcuteri.

Læs mere

Anmeldelser af Cava Semi Seco Reserva

5 stjerner