• På Wine.dk kan du betale med Dankort, eDankort, Visa, Visa Electron, MasterCard, Maestro og Diners Club
  • Fragtfri levering ved køb over 500,- / Kan afhentes i Odense
Cava Brut Reserva

Cava Brut Reserva

Segura Viudas

Mousserende - Macabeo - 75 cl - 12,00 %

Pris pr. stk v. min. 6 stk 105,-
Vegansk Bæredygtig

Om Cava Brut Reserva

Producent Segura Viudas
Oprindelse Spanien , Cava
Type Mousserende
Drue Macabeo
Størrelse 75 cl
Alkohol 12,00 %
Kollistørrelse 6
Download Vindatablad
Levering 1-2 hverdage

Vininformation

92 point i Wine & Spirits: "The best Cava we tasted, regardless of price."

I glasset en fremragende Cava med en lys strågul farve og en raffineret og delikat duft. Smagen er fyldig, tør og med masser af karakter og en fin blød mousse. 

★★★★★★ i Ekstra Bladet: "Vinkup! Til prisen er det her en aldeles fremragende mousserende og tør Cava i bedste champagne-stil. Spanierne er virkelig stærke i denne disciplin og derfor ofte gæster på mit middagsbord med fisk og skaldyr. Som velkomst til gæster er denne Cava desuden perfekt."

5 glas - Politiken: "Klasse Cava"

★★★★★ + testvinder, Aarhusupdate.dk: "Denne Cava dufter af surdej, citrus og nedfaldsæbler. Syren er blød, men balancerer frugten flot. Intensive bobler og god smagsintensitet gør denne vin til et fremragende køb."

★★★★★ i Avisen.dk: "Cava i topklasse til foræringspris. Masser af perlende bobler. En kæmpe udfordring for den rigtige Champagne. Og til under halvdelen af prisen. Køb rigeligt!"

★★★★★ i Vinforum: "Lys gennemsigtig farve med fine små bobler. Intens duft af citrus, æble, lidt nødder. Mellemfyldig vin med fin mousse og en smag, der er tør og elegant med et (meget) lidt toastet præg, der giver den lidt særpræg. Slutter dejlig harmonisk. Fin Cava til gode penge.
Vinen passer fint til tapas, aperitif, skaldyr og fisk."

★★★★★ på altomvin.dk: "Bedste mousserende til velkomsten Nytårsaften; Brødkrumme og stenfrugter i næsen. Lækker blød vedholdende mousse/skum. God kompleksitet. God Cava."

Din VinGuide: ”Intens i duften af stenfrugt. Masser af pow på smagen, frugtig med krydrede noter. Pæn mousse og en lang afslutning. Vellykket cava.”

På listen over "Top-100 Best Buys of 2018", Wine Enthusiast: "A mild, clean nose offers hints of clover and talcum powder, along with citrus and apple notes. This is simple on the palate, while chalky lime and apple flavors finish fresh."

Læs mere

Anmeldelser af Cava Brut Reserva

Top 100 Best Buys
Wine & Spirits92 point
Politiken5 glas
Ekstra Bladet6 stjerner
Aarhusupdate.dk5 stjerner
Din VinGuide90 points
Alt om vin5 stjerner
Vinforum.dk5 stjerner
Winefactory.dk90 point & godt køb