• På Wine.dk kan du betale med Dankort, eDankort, Visa, Visa Electron, MasterCard, Maestro og Diners Club
  • Fragtfri levering ved køb over 500,- / Kan afhentes i Odense

Château de Corneilla

Frankrig

William Jonquères d’Oriola – 27. generation på Château de Corneilla
Williams  familie har arbejdet i vinens tjeneste siden 1485, og alle vinene fra hans hånd produceres på det imponerende Château de Corneilla i Corneilla del Vercol, bygget af Tempelridderne i det 13. århundrede. Slottet, der er beliggende for foden af Pyrenæerne lige syd for Perpignan, er samtidig hjem for William og familien, der kan nyde udsigten til Mont Canigou (2784 m.o.h).
William producerer vine med appelationerne Côtes du Roussillon, Côtes du Roussillon-Villages Les Aspres, Rivesaltes Tuile, Muscat de Rivesaltes, Collioure og Côtes Catalanes.

Alle Williams marker er dyrket med største respekt for biodiversiteten og økosystemerne, hvilket sikrer en rigt varieret fauna på ejendommens i alt 95 hektar. Alle marker er certificeret Haute Valeur Environnementale, High Environmental Value, forkortet HVE og endda på det høje niveau 3.  På toppen af det omfattende arbejde med HVE er alle markerne nu under konvertering til den økologiske certificering. Ovenpå alt dette arbejde med bæredygtighed og økologi, lægger William så både alt det bedste han har lært af sin far, Philippe og fra alle sine ophold i udlandet hos førende producenter.

Vin fra Château de Corneilla


Vin fra Château de Corneilla, Frankrig