• På Wine.dk kan du betale med Dankort, eDankort, Visa, Visa Electron, MasterCard, Maestro og Diners Club
  • Fragtfri levering ved køb over 500,- / Kan afhentes i Odense
Radford Dale Smagekasse

Radford Dale Smagekasse

(3 x 75 cl)

Radford Dale

Smagekasser - - - - 0,00 %

Pris pr. stk v. min. 1 stk 497,-

Om Radford Dale Smagekasse

Producent Radford Dale
Oprindelse Sydafrika
Type Smagekasser
Størrelse -
Alkohol 0,00 %
Kollistørrelse 1
Download Vindatablad
Levering 1-2 hverdage

Vininformation

2021 Radford Dale Vinum Chenin Blanc
De krogede, gamle "bushvines", der leverer druerne til denne karakterfulde Chenin Blanc er plantet i nogle af de reneste granit jorde for foden af det storslåede Helderberg Mountain. Vinstokkene dyrkes primært uden kunstvanding, hvilket tvinger vinstokkenes rødder flere meter ned i granit undergrunden for at finde det vand, de behøver. Højden, de stejle sydøst-vendte skråninger og nærheden til False Bay med de gunstige kølende briser, giver perfekte betingelser til Chenin Blanc druen.
Resultatet er en dejlig frisk, fyldig og livlig Chenin Blanc med god klar frugt a la melon og pære, en forfinet koncentration og en forfriskende finish. 
93 point - Wineanorak

2021 Radford Dale Vinum Chardonnay
Druerne til denne forrygende appetitlige Chardonnay kommer fra to exceptionelle vinmarker. Den ene ligger i bakkerne i Polkadraai og er nu mere end 20 år gamle. Druerne herfra har et frisk pust af citrus, mens druerne fra Alex' vinmarker på skråningen af de legendariske Helderberg, høstes lidt senere og giver struktur og storhed.
Man kan sagtens smage Alex’ stærke passion for hvid Bourgogne i glasset. Farven er brilliant gul med en lille frisk grønt skær i kanten. På næsen får du blandt andet lime og mandarin. Syren er forfriskende og afrundet og du mødes bl. a. af hvid fersken og slutter af med en forbløffende lang og kompleks eftersmag, der ender livfuldt og mineralsk.
92 point - Wineanorak

2020 Radford Dale GrenacheRadford Dale Grenache er en rig og nuancerig vin med flot dybde og en hel utroligt flot balance. Vinen filtreres ikke, så du sikres alle de mange smagsnuancer. Her er en vild flot og appetitlig næse, der synger Grenache. Du finder hindbær, blå blomme og kirsebær. Det hele med silkebløde tanniner og lidt diskret inciterende krydderier. Absolut blandt de bedste og mest vinøse vine fra Sydafrika i dag.

Læs mere

Anmeldelser af Radford Dale Smagekasse