Vininformation
Druerne til denne ypperlige flaske Pinot Noir velsmag kommer fra de bedste vinstokke i Mayschoss Laacherberg. Altså en enkeltmarks Pinot Noir fra øverste hylde. Det hele er mørk skifer undergrund med löss. Marc har kun 5.000 vinstokke pr. hektar og druerne fra disse stokke høstes i begyndelsen af oktober manuelt og afstilkes. Herefter gærer mosten i ståltanke sammen med drueskindet i ca. 14 dage. Efterfølgende lagrer denne Laacherberg Pinot Noir på nye egefade sammen med skindet. Afhængigt af årgangens stil lagrer vinen i ca. 24 måneder inden den tappes i foråret. Efterfølgende flaske lagrer vinen et års tid inden den frigives. Bemærk at vinen, for din skyld, ikke er filtreret. Vinen er Vegan. Næsen er klassisk kompleks Pinot Noir med kirsebær, svag tobak, blomster og nogle dybe krydderier. Smagen er kendetegnet ved en dejlig friskhed med en god struktur med modne tanniner og et helt uforligneligt seriøst Pinot udtryk. Her udløser Ahr og Marc potentialet af Tysklands bedste sted til Pinot Noir. Vinen er bedst 5-10 år fra høståret. Brug endelig et Bourgogneglas og server vinen ved 16-18 grader.

Læs mere