Vininformation
Druerne til denne ypperlige flaske Pinot Noir velsmag kommer fra nøje udvalgte småparceller fra Mayschoss Mönchberg, Burgberg og Laacherberg. Det hele er mørk skifer undergrund med löss. Marc har kun 5.000 vinstokke pr. hektar og druerne fra disse stokke høstes i begyndelsen af oktober manuelt og afstilkes. Herefter gærer mosten i ståltanke sammen med drueskindet i ca. 14 dage. Efterfølgende lagrer denne vin i brugte egefade sammen med skindet. Afhængigt af årgangens stil lagrer vinen i ca. 15 måneder inden den tappes i foråret. Efterfølgende flaske lagrer vinen minimum et år inden den frigives. Bemærk at vinen, for din skyld, ikke er filtreret. Vinen er Vegan.
Næsen er intens kompleks med en kølighed med sorte kirsebær, hibiskus, jordbær, tranebær og nellike. Smagen er ret bred med en bred vifte af mørke frugter. Ungdommelig og tæt med en fint afstemt syre, og en juicy, moden tannin. Længden er overraskende lang. Vinen er bedst 4-8 år fra høståret. Brug endelig et Bourgogneglas og server vinen ved 16-18 grader.

Læs mere