• På Wine.dk kan du betale med Dankort, eDankort, Visa, Visa Electron, MasterCard, Maestro og Diners Club
  • Fragtfri levering ved køb over 500,- / Kan afhentes i Odense
2020 Condrieu Authentic

2020 Condrieu Authentic

Domaine Verzier

Hvidvin - Viognier - 75 cl - 13,50 %

Pris pr. stk v. min. 12 stk 499,-
Biodynamisk Økologisk

Om 2020 Condrieu Authentic

Producent Domaine Verzier
Oprindelse Frankrig , Rhône , Condrieu
Type Hvidvin
Drue Viognier
Størrelse 75 cl
Alkohol 13,50 %
Kollistørrelse 12
Download Vindatablad
Levering 1-2 hverdage

Vininformation

93 point & sølvmedalje - Decanter: "Deep, rich and ripe with a focussed peach nose. Textured, creamy and yet fresh with telling acidity ensuring overall poise. Convincing finish too. Lovely!" 

5 glas + 93 point - Din Vinguide/Spritny.com: "Eksotisk frugt, kimchie, perfume, hibiscus, lettere i stilen, fuldent i duft og smag." 

Anbefalet som Klassikeren i uge 21, 2023 - Renelangdahl.com: "Ni måneder på demi-muids og sandstensamforaer. Jeg glemmer viognier for ofte, men anvendelsesmulighederne for syrefattige druesorter er også mange. Maxime og Philippe Verziers udgave er meget drue- og områdetro.  Hvid fersken, hvid peber, kaprifolium og den typiske anmassende aroma, som vil have plads. Den skiller vandene, men viognier er overraskende populær i de lidt lavere priskategorier i øjeblikket, hvor dens særlighed, dens grandeur altid forsvinder. Den SKAL høstes ved lave udbytter. Det er så vigtigt, at det uforklarlige mineralske bid, knæk, touch, er der for at undgå at læsset vælter i munden. Og det er her. Tør, men olieret, tungevip til grapesyre, borestøv fra granittuneller i eftersmagen." 

93 point - Din Vinguide: "Eksotisk frugt, kimchi, parfume, hibiscus. Lettere i stilen, fuldendt i duft og smag."

Vinen har en intens næse med kraftige abrikosaromaer, men også friskhed og et strejf af citrusfrugter samt et underliggende præg af blomsternoter. I smagen er vinen let, frisk og med en sprød syre, men udviser samtidig stor rigdom med honning noter og cremet tekstur. En vin i perfekt balance!

Læs mere

Anmeldelser af 2020 Condrieu Authentic

93 point
Din Vinguide/Spritny.com5 glas + 93 point
DecanterSølvmedalje
Din Vinguide93 point