• På Wine.dk kan du betale med Dankort, eDankort, Visa, Visa Electron, MasterCard, Maestro og Diners Club
  • Fragtfri levering ved køb over 1.000,-
2013 Pinot Gris Grand Cru Brand

2013 Pinot Gris Grand Cru Brand

Domaine Josmeyer

Hvidvin - Pinot Gris - 75 cl - 13,50 %

Pris pr. flaske v. min. 12 stk 495,-
Biodynamisk Økologisk

Om 2013 Pinot Gris Grand Cru Brand

Producent Domaine Josmeyer
Oprindelse Frankrig , Alsace
Type Hvidvin
Drue Pinot Gris
Fl. str. 75 cl
Alkohol 13,50 %
Kollistørrelse 12
Download Vindatablad
Levering 1-2 hverdage

Vininformation

★★★★★★ og 93+ point i Jyllands-Posten: "Aromatisk vin med masser af (lettere eksotisk) frugt i næsen. Det er en rig, ligefrem fed affære, men her er struktur og syre nok til at bære den igennem, og frugten er meget ren. Endnu for ung, bør ligge et par år mindst."

94 points, RobertParker.com; "The 2013 Pinot Gris Grand Cru Brand opens with a deep, rich and aromatic yet also pure, precise and flinty bouquet of ripe and concentrated white fruits. Powerful, fresh, firm, piquant and elegant on the palate, this is a great Brand that reveals a lovely mineral character and firm structure - but is still very closed. The potential here is enormous though."

Husets top Pinot Gris fra Grand Cru Brand marken, som her har ydet en ekstraordinært god og terroirtypisk vin med stor race og mineralitet. I glasset mødes man af en duft af hasselnødder og en appetitlig renhed i aromaerne. Der er en god fyldighed i smagen med et strejf af fedme og en perfekt afbalanceret syre, som giver en lang finish.
Pinot Gris Grand Cru Brand er en perfekt ledsager til foie gras terrine, hummer i sauce og til svamperisotto. Smager også fantastisk til retter med rodfrugter og knolde. Desuden udmærker den sig til det kinesiske og det marrokanske køkken.

Læs mere

Anmeldelser af 2013 Pinot Gris Grand Cru Brand

RobertParker.com94 point

Søg efter vine

Producent