• På Wine.dk kan du betale med Dankort, eDankort, Visa, Visa Electron, MasterCard, Maestro og Diners Club
  • Fragtfri levering ved køb over 500,- / Kan afhentes i Odense
2023 Mise du Printemps Pinot Blanc

2023 Mise du Printemps Pinot Blanc

Domaine Josmeyer

Hvidvin - Pinot Auxerrois - 75 cl - 12,00 %

Pris pr. stk v. min. 12 stk 179,-
Biodynamisk Økologisk Nyhed

Om 2023 Mise du Printemps Pinot Blanc

Producent Domaine Josmeyer
Oprindelse Frankrig , Alsace
Type Hvidvin
Drue Pinot Auxerrois
Størrelse 75 cl
Alkohol 12,00 %
Kollistørrelse 12
Download Vindatablad
Levering 1-2 hverdage

Vininformation

Mise du Printemps er en hyldest til foråret, frem for alt en drøm om lys og den friske brise, samt et liv der pulserer under de første stråler fra den generte sol.
Vinen er lavet på 20% Pinot Blanc og 80% Pinot Auxerrois, hvor størstedelen høstes fra gamle vinstokke på Rotenbergs kalkstensjord på den nordlige flanke af grand cru Hengst-marken. 
2023-årgangen byder på en lækker og delikat næse med dufte af hvide blomster og gule ferskner samt noter af citrusskal samt et strejf af jod. Den elegante smag samt en smidig og vedvarende syre samt en struktur af frugt og blomster, gør vinen flot harmonisk. Smagen slutter yndefuldt, fine mineralske og et lille saltet strejf.

Stil og smagsmæssigt harmonerer Mise du Printemps optimalt til stenbiderrogn. Og naturligvis til de første asparges og andre spæde grøntsager og salater. Det er også vinen par excellence til friske fjordrejer, lyst kød, sushi, sashimi eller cremede oste. Og når du bare vil fejre lysets komme og den første forårsdag med 15 grader og solskin. 

Læs mere

Anmeldelser af 2023 Mise du Printemps Pinot Blanc