Radford Dale Nudity Syrah 2015

Radford Dale Nudity Syrah 2015

Radford Dale - Voor Paardeberg, Stellenbosch, Sydafrika

Rødvin - Syrah/Shiraz - 75 cl - 13,00% Vol.

★★★★★ og 91 point, Jyllands-Posten: "Der er en trend i retning af det renere og friskere. Nudity er et eksempel på det. Det er en såkaldt naturvin eller vin libre, fri vin, som franske fans ynder at kalde den… Manglen på svovl gør det sværere at gætte, hvor vinen kommer fra, fordi den frugtige friskhed i den grad tager styringen. Også i denne, som slet ikke smager klassisk sydafrikansk, men er langt køligere i sit udtryk. Stram, frisk, syrerig, præcis, ren, generøs frugt med mørke oliven, mørke bær; klassisk syrah, smuk vin." 

91 point, Tim Atkin: "Nudity is Alex Dale’s natural wine, made without additives. It’s quite a wild, funky style, with smoky, reductive notes, firmish tannins and plenty of underlying concentration. Some may find the winemaking a little too laissez-faire, but I rather like the stony, uncompromising intensity. Drink: 2016-18."

Nudity er en vidunderligt udtryksfuld, kompleks og elegant vin. Næsen emmer af mørke bær og komplekse aromaer af krydderier. Der er lag på lag af rød og sort frugt, med en underliggende note af grafit og super smidige tanniner, der gør vinen fantastisk engagerende på ganen. Vinen efterlader ganen med et rent, friskt og sundt indtryk. Kunne dette være den nøgne sandhed?

 

Levering: 1-2 hverdage

Vin fra Radford Dale


Datablad PDF
279,00 kr
mindst 6 stk


Anmeldelser af Radford Dale Nudity Syrah 2015

  • Jyllands-Posten5 stjerner - Jyllands-Posten (5 af 6)
  • Tim Atkin, MW91 point

Vi anbefaler...

Radford Dale Gravity 2010
Rødvin - Syrah/Shiraz - 75 cl
Radford Dale
Stellenbosch, Sydafrika
295,00 krmin. 6 stk.
The Artist 2015
Ecológico
Rødvin - Syrah/Shiraz - 75 cl
Can Axartell
Mallorca, Spanien
289,00 kr
Økologiskmin. 6 stk.
Lady May 2013
Rødvin - Cabernet Sauvignon - 75 cl
Glenelly
Stellenbosch, Sydafrika
349,00 kr
Nyhedmin. 6 stk.