• På Wine.dk kan du betale med Dankort, eDankort, Visa, Visa Electron, MasterCard, Maestro og Diners Club
  • Fragtfri levering ved køb over 500,- / Kan afhentes i Odense
Den kræsne (6x75 cl.)

Den kræsne (6x75 cl.)

Smagekasse

Forskellige producenter

Smagekasser - - - - 0,00 %

Pris pr. stk v. min. 1 stk 1.404,-
Nyhed Gaveløsning

Om Den kræsne (6x75 cl.)

Producent Forskellige producenter
Oprindelse
Type Smagekasser
Størrelse -
Alkohol 0,00 %
Kollistørrelse 1
Download Vindatablad
Levering 1-2 hverdage

Vininformation

Champagne NV Brut
Duval-Leroys ”Champagne NV, Brut fremstilles af 75 % Pinot Noir og 25% Chardonnay fra Montagne de Reims og Côte de Blancs området. Duval-Leroys NV Brut Champagne imponerer dels med sin fine ”mousse” og sin modne, dybe og alligevel blomstrende elegante duft og den cremede, rige og velstrukturerede duft, med hints af røde frugter (Pinot Noir druen). En Brut Champagne i absolut topklasse.

2021 Langhe Chardonnay
Her får du en Chardonnay med en frisk duft med noter af grønne æbler samt et hint af hasselnød. Smagen er blød med umiddelbar frugtkarakter og blomsternoter. Vinen har en skøn forfriskende syre og et strejf af vanilje i eftersmagen.

2022 Just Riesling
​Just Riesling er døråbneren til Gut Hermannsberg’s verden af Riesling. Forfriskende, harmonisk og livlig. Slank, aromatisk og mineralsk. Typisk tysk Riesling med noter af grønt æble, fersken og citrus. Et imponerende niveau for en entry-level vin! 

2021 Barbera d´Alba LE MASCHE
Her får du en fyldig Barbera med en god struktur og en flot balance mellem frugt og fad. Duften og smagen er delikat og byder på indsmigrende aromaer af kirsebær, blåbær, urter og et pift af forfriskende syre.Vinen er alsidig og særdeles madegnet.

2018 Wallace Shiraz-Grenache
Wallace er lavet på 72% Shiraz og 28% Grenache fra det eksklusive Ebenezer-distrikt i Barossa Valley. Duften er kompleks sammensat af intens bærfrugt, orangeskal, vanille og mineraler. Smagen er saftig og kontant med stor fylde, og munder ud i en lang, varm finish. En vin, der både giver stor umiddelbar nydelse, men som også opfordrer til fordybelse.

2014 Cornu Ladoix les Carrieres
Ladoix er den nordligste appellation i Côte de Beaune. Terroiret er visse steder udpræget Côte de Beaune og giver runde, tilgængelige vine. Andre steder er det Côte de Nuits terroir, som giver vine med mere farve og kraft. Generelt er vinene fra Ladoix blandt de bedste køb i Côte d'Or i dag. Les Carrieres ligger på udpræget stenede jorde i smørhullet mellem Alox-Corton 1. Cru Moutotttes og Grand Cru Corton-Rognet. Det giver en præcis og mineralsk Ladoix med intens frugt og en superb balance.
 

Læs mere

Anmeldelser af Den kræsne (6x75 cl.)