• På Wine.dk kan du betale med Dankort, eDankort, Visa, Visa Electron, MasterCard, Maestro og Diners Club
  • Fragtfri levering ved køb over 500,- / Kan afhentes i Odense
Til vinkenderen (6x75 cl.)

Til vinkenderen (6x75 cl.)

Smagekasse

Forskellige producenter

Smagekasser - - - - 0,00 %

Pris pr. stk v. min. 1 stk 1.274,-
Gaveløsning

Om Til vinkenderen (6x75 cl.)

Producent Forskellige producenter
Oprindelse
Type Smagekasser
Størrelse -
Alkohol 0,00 %
Kollistørrelse 1
Download Vindatablad
Levering 1-2 hverdage

Vininformation

Brut Nature, Gilles et Romain Collet
Den friske og sprudlende vin har en let gylden farve samt en flot næse med citrus og blomster aromaer og et mineralske strejf. I munden får du en perfekt knitrende sprødhed samt en fin ren mousse. En imponerende vin der slutter tørt og rent, og efterlader dine smagsløg med trang til et glas mere.

2022 Villa Wolf Riesling
Villa Wolf Riesling byder på en næse af let eksotisk frugt og fine mineralske undertoner. Smagen er "lieblich", hvilket vil sige at den har en liflig frugt, som afbalanceres af en knitrende sprød syre. En utroligt charmerende og appetitvækkende vin!

2021 Bourgogne Aligoté Les Chanterelles
100% Aligoté druer fra 50 år gamle vinstokke på parcellen "Les Chanterelles", som er under omlægning til økologi. Vinen er lagret i 12 måneder på franske egetræsfade. Vinen har en smuk gylden farve, og man mødes af en indbydende duft i glasset af blomster og frugt. Smagen byder på både friske æble noter og noter af nødder i eftersmagen.

2019 Poggio gli Angeli
Her får du en frisk vin med en ungdommelig charme. Duften og smagen byder på et væld af især kirsebær suppleret med andre bær. Vinen er frugtfokuseret og harmonisk med bløde tanniner. Den er alsidig og kan nydes til et bredt spektrum af retter lige fra charcuteri og diverse former for pasta til retter med mere tyngde såsom grillet og ovnstegt kød.

2019 Vivanco Brunes
92 point - Robert Parker

Denne imponerende 2019 Vivanco Brunes er Rafaels første vin i den nye kategori ”Vino de Municipio”, som er niveauet lige under Single Vineyard i Rioja. Alle druer skal komme fra den lille landsby Briones og skal vinificeres og tappes i samme by. 2019 årgangen er fremragende og de 90 % Tempranillo og de 10 % Maturana er alle certificeret økologisk og i tilgift er vinen også vegansk.

2018 Barolo Bussia DOCG
92 point - Wine Enthusiast

Vinen er smuk granatrød med lyse reflekser. Duften er fin og elegant med aromaer af kirsebær, viol og nelliker. Smagen er intens med bløde tanniner og en lang, lang eftersmag. Det er en klassisk Cru Barolo Bussia, som virkelig leverer varen til en overkommelig pris.

 

Læs mere

Anmeldelser af Til vinkenderen (6x75 cl.)