• På Wine.dk kan du betale med Dankort, eDankort, Visa, Visa Electron, MasterCard, Maestro og Diners Club
  • Fragtfri levering ved køb over 500,- / Kan afhentes i Odense
Rundt i Europa (6x75 cl.)

Rundt i Europa (6x75 cl.)

Smagekasse

Forskellige producenter

Smagekasser - - - - 0,00 %

Pris pr. stk v. min. 1 stk 710,-
Gaveløsning

Om Rundt i Europa (6x75 cl.)

Producent Forskellige producenter
Oprindelse
Type Smagekasser
Størrelse -
Alkohol 0,00 %
Kollistørrelse 1
Download Vindatablad
Levering 1-2 hverdage

Vininformation

2021 Heraclio Macabeo Sauvignon Blanc
Økologisk dyrkede Macabeo og Sauvignon Blanc-druer forenes her i en intens, forfriskende og aromatisk vin med duft og smag af tropiske frugter, abrikos, hvide blomster og fennikel. Frisk, indtagende og elegant.

2022 Touraine Sauvignon Blanc
Med vinen i glasset er det svært ikke at lade sig imponere over den indbydene, krystalklare og aromatiske duft, der følges op af en fyldig frisk og klingende smag, der giver mindelser om solbær, solbærblade og hyld. Finishen er lang og balanceret.

2021 Le P´tit Pinot
★★★★★ - RLJ i Gastro

Vinen har en livlig personlighed, og viser en flot næse med jordbær, hindbær og røde kirsebær, som alle er kendetegn for en klassisk Pinot Noir dyrket i et køligt terroir. Smagen er saftige sommerrøde bær blandet med et strejf af friskkværnet nelliker og gojibær. Den afslutter med silkebløde tanniner og tørrede urter som bliver hængende i munden et pænt stykke tid.

2021 Ulisse Montepulciano
Ulisse er fremstillet uden fadlagring på træ, så den dufter og smager ene og alene af Montepulciano-druen, når den får lov til at udfolde sin fulde pragt. Duften er eksplosivt frugtig med noter af solmodne kirsebær, solbær og krydderier. Smagen er rig og fyldig, pakket til bristepunktet med den skønneste bærfrugt. 

2020 Plan de Dieu
Vinen er imponerende mørk og byder på en dyb, frugtmættet bouquet af koncentreret bærfrugt med nuancer af solbær, brombær, orangeskal, orientalske krydderier og et strejf af kokos. Smagen er meget generøs og fyldig med masser af fedmefuld, solmoden bærfrugt. 

Fine Tawny Port
Denne vigtige portvin fra Croft er udvalgt og sammensat af portvin fra de bedste halvdel af de store 630 liters træfade, hvor vinen har lagret i minimum 3 år. Farven er som klart rav. Næsen er rig og forførende duftende med mild frugt og honning med et touch træ. Kroppen er fyldig og fløjlsblød med en  nuancerig og meget lang eftersmag.

Læs mere

Anmeldelser af Rundt i Europa (6x75 cl.)