• På Wine.dk kan du betale med Dankort, eDankort, Visa, Visa Electron, MasterCard, Maestro og Diners Club
  • Fragtfri levering ved køb over 500,- / Kan afhentes i Odense
2023 Rosékasse (6x75 cl.)

2023 Rosékasse (6x75 cl.)

6 forskellige rosévine

Forskellige producenter

Rosevin - - - - 12,50 %

Pris pr. stk 670,-
Spar 101,-
Pris pr. stk v. min. 1 stk 569,-
Tilbud

Om 2023 Rosékasse (6x75 cl.)

Producent Forskellige producenter
Oprindelse
Type Rosevin
Størrelse -
Alkohol 12,50 %
Kollistørrelse 1
Download Vindatablad
Levering 1-2 hverdage

Vininformation

Rosékasse med 6 flasker:

2023 Domaine de Pellehaut, Harmonie de Gascogne Rosé
Pellehaut Rosé er HVE certificeret, dvs. bæredygtig og laves på fem karakterfulde druesorter: Merlot giver blødhed og fylde, den lokale Tannat giver sammen med Malbec vægt og struktur, og Cabernet og Syrah bidrager med intensitet og friskhed. Vinen byder på masser af appetitvækkende intens bærfrugt og en knasende sprød smag, som er særdeles læskende. En genial vin, som nærmest tigger om at blive nydt som aperitif eller som et glas i ”utide”

2023 Château Régusse Rosé
Château Régusse er berømt for at fremstille en af Frankrigs bedste rosévine, der år efter år høster medaljer på Concours Général Agricole i Paris. I glasset fremstår vinen med den for Provence så klassiske sarte, lyse rosé farve. Ved første snif mødes man af en elegant og raffineret duft af rød bærfrugt med parfumerede noter. Smagen er fyldig, elegant og følger trop med de samme aromaer, og munder ud i en saftig, frugtagtig og lang finish. En fantastisk rosévin!

2023 Villa Wolf Pinot Noir Rosé
Villa Wolfs Pinot Noir Rosé er en smuk, laksefarvet rosé med smag af kirsebær og fersken. Spændende og raffineret sødmefuld. Idéel som apéritif og til sommersalater. 
Før Loosens overtagelse var Villa Wolfs vine ganske gode. Nu er de intet mindre end fantastiske. Ernst Loosen mener, at kvalitetsløftet først og fremmest skyldes at hektarudbytterne er skåret ned til det halve, at der udelukkende gødes med kompost, og at druerne håndhøstes og sorteres med stor omhyggelighed.

2023 Château Aspras, Tomares Ballus Rosé
Det er næsten som at sidde en varm og solrig sommerdag på en frokostrestaurant i Provence, når man ser og dufter til denne indbydende rosé. Lys laksefarvet og med orange reflekser i glasset. Men det er denne utroligt charmerende duft af pære, nektariner, jordbær og noter af lavendelmarker, der sammen med tørheden og elegancen, er med til at give vinen sin umiskendelige provencalske karakter.

2023 Château de Corneilla, Héritage Rosé
Ved første kik og duft ser vinen ret raffineret ud, og det er den også. Men der er også en overraskende stor dybde og kompleksitet for prislejet. Det er de sarte røde frugter, der dominerer næsen, og smag og hele balancen og harmonien imponerer. Afgjort en allround Rosé vin, du kan anvende, hvor du ofte vil bruge både hvid- og rødvin. Smagen overleverer på prispunktet.

2023 Le P’tit Rosé de Bruno Lafon
Her får du den perfekte rosévin til at fejre sommeren og nyde gode øjeblikke i venners lag. Vinen er lavet af 50 % Grenache Noir og 50 % Cinsault. Det er en frisk og tørstslukkende vin. Sart laksefarvet, med friske aromaer af frisk citrus, hvid pære og vedholdende jasminduft. Smagen har flot tekstur med flere lag, og en rig moden smag af nektarin. Eftersmagen er frisk, rensende og vedholdende. 

 

Læs mere

Anmeldelser af 2023 Rosékasse (6x75 cl.)