• På Wine.dk kan du betale med Dankort, eDankort, Visa, Visa Electron, MasterCard, Maestro og Diners Club
  • Fragtfri levering ved køb over 500,- / Kan afhentes i Odense
Port Experience med 3 x 20 cl

Port Experience med 3 x 20 cl

10 Years, White og Reserve Port

Churchill-Graham

Portvin - Touriga Nacional - - - 19,50 %

Pris pr. flaske v. min. 8 stk 249,-

Om Port Experience med 3 x 20 cl

Producent Churchill-Graham
Oprindelse Portugal , Douro
Type Portvin
Drue Touriga Nacional
Fl. str. -
Alkohol 19,50 %
Kollistørrelse 8
Download Vindatablad
Levering 1-2 hverdage

Vininformation

20 cl Reserve Port:
Portvinstypen Reserve Port gik indtil 2002 under betegnelsen Vintage Character. Vinen er sammenstukket af 3-5 år gamle portvine, som giver en mørk og kraftfuld vin. Churchill’s Reserve Port fremstilles af druer fra ”Grade A” vinmarker. Ungdommelig, frugtmættet og velafbalanceret, men alligevel med den rygrad og struktur, der kun fås fra topdruer fra den øvre Douro-dal. Churchill-Grahams Reserve Port fremstår nærmest blæksort i glasset. Duften er mættet med fed, ung bærfrugt. Smagen er rig på en sødmefulde noter af solbær og blåbær, som ydes flot modspil af en perfekt dimensioneret tannin. En ”all-round” portvin på meget højt niveau. 

20 cl White Port dry aperitif:
Tør hvid portvin med en uhørt kompleksitet, som ifølge Johnny Graham dels skyldes druernes høje kvalitet, og dels at vinen fadlagres i hele ti år inden frigivelse. Genial som aperitif serveret med en skål salte mandler eller som ledsager til milde, faste oste.

20 cl 10 Years Old Tawny Port:
Churchills 10 Years Old Tawny Port byder på en intens bouquet af røde bær, nødder, crême brulée og figen. Smagen byder på et utroligt flot spil mellem sødmefulde nuancer af tørrede frugter og den mest utrolige friskhed, som gør smagsindtrykket meget appetitvækkende, og giver vinen storartede evner til at matche et bredt udvalgt af gode oste og desserter.

Læs mere

Anmeldelser af Port Experience med 3 x 20 cl

Søg efter vine

Producent