• På Wine.dk kan du betale med Dankort, eDankort, Visa, Visa Electron, MasterCard, Maestro og Diners Club
  • Fragtfri levering ved køb over 500,- / Kan afhentes i Odense
2019 Forster Pechstein

2019 Forster Pechstein

Riesling GG Dry

Villa Wolf

Hvidvin - Riesling - 75 cl - 12,00 %

Pris pr. stk 299,-
Spar 50,-
Pris pr. stk v. min. 6 stk 249,-
Tilbud Bæredygtig

Om 2019 Forster Pechstein

Producent Villa Wolf
Oprindelse Tyskland , Pfalz
Type Hvidvin
Drue Riesling
Størrelse 75 cl
Alkohol 12,00 %
Kollistørrelse 6
Download Vindatablad
Levering 1-2 hverdage

Vininformation

94-95 point - James Suckling: "Sleek and very flinty with very untypical raciness for the Pfalz. Long, cool and herbal-mineral finish."

92 point - JyllandsPosten: "Velmodnet riesling med et fornemt ophav og et velanset høstår på etiketten. Pechstein beliggende lige nord for Ungeheuer i Forst er et af Pfalz’ mest berømte terroirs stærkt præget af den sorte vulkanske basalt, som forlener vinen med en særlig mineralsk karakter. Villa Wolf drives af den entreprenante Ernst Loosen i Mosel, men er dog ikke er VDP-medlem. Næsen er intens og krydret, pakket med gule frugter, citronmelisse, brændt lime, bagt gul pære, en tone af lampeolie og spansk kørvel. Munden er frisk og ganske rank, men her er også en cremet tekstur og pæn frugtfylde, der passes op af tilstrækkelig syre og balanceres af en fin bitterhed."

Her får du en præcist defineret Riesling, hvis kendetegn er den mineralske struktur, som giver vinen et uhyre elegant præg. Syren er mundvandsfremkaldende, frugten er raffineret, og den appetitvækkende finish varer ved og ved. 

 

Læs mere

Anmeldelser af 2019 Forster Pechstein

95 point
JyllandsPosten92 point