Vininformation
Druerne til denne flaske Pinot Noir velsmag kommer udelukkende fra Mayschoss Mönchberg og Laacherberg. Det hele er skifer undergrund med löss. Marc har kun 5.000 vinstokke pr. hektar og druerne fra disse stokke høstes manuelt og afstilkes. Herefter gærer mosten i ståltanke sammen med drueskindet i ca. 14 dage. Efterfølgende lagrer denne vin i brugte egefade sammen med skindet. Afhængigt af årgangens stil lagrer vinen i ca. 15 måneder inden den tappes i foråret. Bemærk at vinen, for din skyld, ikke er filtreret. Vinen er Vegan. Du vil næppe tro at denne vin er den mest ydmyge Pinot Noir, Anika og Marc producerer. Vinen er indbydende frugtig på næsen og stort anlagt til prisen. Der kommer modne mørke kirsebær, solbær og hindbær. Smagen har en meget appetitlig friskhed, fast, men med bløde tanniner og en seriøs finish. Brug endelig et Bourgogneglas og server vinen ved 16-18 grader.

Læs mere