• På Wine.dk kan du betale med Dankort, eDankort, Visa, Visa Electron, MasterCard, Maestro og Diners Club
  • Fragtfri levering ved køb over 500,- / Kan afhentes i Odense
2022 Villa d'Oriola, Les Terrasses Rouge

2022 Villa d'Oriola, Les Terrasses Rouge

Château de Corneilla

Rødvin - Grenache - 75 cl - 13,50 %

Pris pr. stk 89,-
Spar 10,-
Pris pr. stk v. min. 6 stk 79,-
Tilbud Skruelåg Bæredygtig

Om 2022 Villa d'Oriola, Les Terrasses Rouge

Producent Château de Corneilla
Oprindelse Frankrig , Languedoc-Roussillon , Côtes Catalanes
Type Rødvin
Drue Grenache
Størrelse 75 cl
Alkohol 13,50 %
Kollistørrelse 6
Download Vindatablad
Levering 1-2 hverdage

Vininformation

92 point - James Suckling: "Seductive nose of creamy cherries, ripe red berries, herbs and mild spices. Medium body with creamy tannins. Well-rounded and flavorful with texture and focus towards the finish. Drink or hold."

Næsen er trendy sydfransk. Her er smæk nok til at være en vin til grillen, men også friskhed nok til et glas med venner eller til en frokost. De røde frugter dominerer og lige bag ved dem finder du nænsomt doceret krydderi og lakrids. Smagen signalerer Middelhav og appetitlighed. Uprætentiøs velsmag både til hverdag og fest. Også denne vin beviser Roussillon’s sande potentiale og value for money, så prøv trygt en flaske Villa d’Oriola Rouge, Les Terrasses.

René Langdahl, august 2023: "Grenache og marselan. Hvis ikke du har hørt om marselan, er du ikke den eneste, men sådan bliver det ikke ved med at være. Marselan er fremtidens drue. En krydsning mellem grenache og cabernet sauvignon, som indtil videre ser ud til at modgå overophedning i klimaforandringernes tegn. Frisk og moden på samme tid, grenaches hindbær og lavendelprægede noter er der sammen med solbær og tobaksblade. Kvaset bitterstof i eftersmagen, der giv liv og spændstighed. Eftersmagen udvides med lakrids, udtalt, men i længden tager den friske sommerlige sydfranske frugtighed over. Herlig prisknuser og lige nu skal du drikke den, når du trodser det regnfulde sommervejr og alligevel griller en lammerack."

Læs mere

Anmeldelser af 2022 Villa d'Oriola, Les Terrasses Rouge

92 point
René LangdahlKioskbaskeren