• På Wine.dk kan du betale med Dankort, eDankort, Visa, Visa Electron, MasterCard, Maestro og Diners Club
  • Fragtfri levering ved køb over 1.000,-
2013 Lourens River Valley

2013 Lourens River Valley

Morgenster

Rødvin - Merlot - 75 cl - 14,50 %

Pris pr. flaske 239,-
Spar 50,-
Pris pr. flaske v. min. 6 stk 189,-
Tilbud

Om 2013 Lourens River Valley

Producent Morgenster
Oprindelse Sydafrika , Stellenbosch
Type Rødvin
Drue Merlot
Fl. str. 75 cl
Alkohol 14,50 %
Kollistørrelse 6
Download Vindatablad
Levering 1-2 hverdage

Vininformation

91 point - James Suckling: "This red shows mature, leafy character with notes of sweet tobacco, licorice and leather. Medium-to full-bodied and dry with polished tannins and savory fruit in the aftertaste. A little dry now, suggesting it needs drinking."

17 point, Oldenburgs Vinguide: "Skulle nogen være i tvivl om, hvordan en klassisk, franskinspireret rødvin fra Stellenbosch smager, skal de smage den her: den har den fyldige saft, smagen af modne bær og tør muld og så den mineralske tørhed i finish og eftersmag, der får én til at tænke på den mutte smag af jern. Typisk og glimrende. Druerne er et Bordeauxblend, domineretaf 47% Merlot og 34% Cabernet Franc, mens kun sølle 7% er Cabernet Sauvignon. Det er franske druer på sydafrikansk, men de smager ikke af Frankrig, og det er ikke en raffineret Merlot/Cabernet Franc à la Pomerol, den er lidt studs og kantet, og den pågående garvesyre overlever druesødmen. Det er en vin og en stil, man skal vænne sig til. Den har sin egen, kantede charme og forlanger mad på bordet."

91 point - Din VinGuide

Filosofien bag Morgenster Lourens River Valley Bordeaux blend er at skabe en vin i en indbydende og tilgængelig stil, hvor frugten er i højsædet og perfekt balanceret af tanniner og syre. Og det lykkes til fulde. Farven er dyb og mørk med rubinrøde reflekser. Næsen byder på overvældende aromaer af mørke og røde kirsebær, jordbær, solbærlikør og kiks. De charmerende bæraromaer afløses af en palette af jordaromaer og krydderier i form af lakrids, vanille og kanel. Smagen er silkeblød, rund og fyldig med modne frugter, som omsluttes af elegante tanniner. Her får du en vin med pondus, som går godt i spænd med fyldige og smagsrige retter såsom lammesteg med sort oliventapenade, svamperisotto med trøfler og rucolasalat, samt stegt and – eller kylling – med salat vendt i olie-/eddikkedressing. 

Læs mere

Anmeldelser af 2013 Lourens River Valley

17 point
Platter´s Wine Guide4,5 stjerner
Tim Atkin MW92 point
Din Vinguide91 point
James Suckling91 point

Søg efter vine

Producent