• På Wine.dk kan du betale med Dankort, eDankort, Visa, Visa Electron, MasterCard, Maestro og Diners Club
  • Fragtfri levering ved køb over 500,- / Kan afhentes i Odense
2017 Villa Wolf Riesling

2017 Villa Wolf Riesling

Villa Wolf

Hvidvin - Riesling - 75 cl - 11,00 %

Pris pr. flaske v. min. 6 stk 99,-
Skruelåg

Om 2017 Villa Wolf Riesling

Producent Villa Wolf
Oprindelse Tyskland , Pfalz
Type Hvidvin
Drue Riesling
Fl. str. 75 cl
Alkohol 11,00 %
Kollistørrelse 6
Download Vindatablad
Levering 1-2 hverdage

Vininformation

★★★★★★, Gastro: "Klassisk og ligefrem riesling med nok sødme til, at den ikke opleves knastør, samtidig med at den fremstår mere tilgængelig og venlig. Sødmen balancerer den friske syre flot, mens noterne af lime og grønne æbler er med til at understrege vinens friskhed og ophav... Den er læskende som få, og den er en påmindelse om, hvor meget vin man får for pengene i Tyskland - endnu."

❤️❤️❤️❤️❤️, Kvindevin.dk: "Fund til prisen... Normalt kan ord som ’syrlig’ og ’spids’ godt have negative associationer. Men ikke her! Wolfs Riesling prikker dig på tungen og kaster om sig med smagsnuancer af moden grape, friske abrikoser og hvide nektariner. På den ene side byder vinen på en høj syre, på den anden en stor frugtighed, og de to ting til sammen endte ud i et ualmindeligt godt balanceret resultat.  Det er ikke en vin for dem, der søger den tyktflydende terpentin-stil i deres Riesling – denne vin er i den pivfriske, nærmest opkvikkende ende af Riesling-skalaen. Og en virkelig god repræsentant for den stil."

Før Loosens overtagelse var Villa Wolfs vine ganske gode. Nu er de intet mindre end fantastiske. Ernst Loosen mener, at kvalitetsløftet først og fremmest skyldes, at hektarudbytterne er skåret ned til det halve, at der udelukkende gødes med kompost, og at druerne håndhøstes og sorteres med stor omhyggelighed.

Villa Wolf Riesling byder på en næse af let eksotisk frugt og fine mineralske undertoner. Smagen er "lieblich", hvilket vil sige at den har en liflig frugt, som afbalanceres af en knitrende sprød syre. En utroligt charmerende og appetitvækkende vin!  

Læs mere

Anmeldelser af 2017 Villa Wolf Riesling

Kvindevin.dk

Søg efter vine

Producent