• På Wine.dk kan du betale med Dankort, eDankort, Visa, Visa Electron, MasterCard, Maestro og Diners Club
  • Fragtfri levering ved køb over 500,- / Kan afhentes i Odense

Heartland Wines

Australien

Heartland Wines, beliggende i Sydaustralien, er et levende bevis på regionens enestående evne til at producere vine af høj kvalitet. Bag vingården står Ben Glaetzer. Han er femte generation af vinproducenter, der brænder for at skabe vine, der afspejler områdets unikke karakter. I hjertet af Langhorne Creek regionen nyder Heartland Wines godt af det maritime klima og terroir, der giver druerne en gradvis modning og kompleks smagsprofil. Ben Glaetzers dybe forståelse for regionen og hans passion for vinproduktionen skinner igennem i hver flaske. Glaetzer's engagement i autenticitet og tradition skaber vine, der ærer druernes naturlige karakter og jordens essens.
"Directors' Cut"s vinene demonstrerer en omhyggelig tilgang og en ægte forbindelse til terroiret. Vingården prioriterer bæredygtighed, og Glaetzer er en vogter af jorden. Fra marken og ned i vinkælderen, stræber Heartland Wines efter at minimere miljøpåvirkningen og sikre områdets fremtidige ressourcer.
Samlet set er Heartland Wines og Ben Glaetzers arbejde en hyldest til Sydaustralien og en invitation til at udforske områdets vinånd i hver enkelt dråbe.

Vin fra Heartland Wines


Vin fra Heartland Wines, Australien