• På Wine.dk kan du betale med Dankort, eDankort, Visa, Visa Electron, MasterCard, Maestro og Diners Club
  • Fragtfri levering ved køb over 1.000,-

Pine Ridge Vineyards

USA

Pine Ridge - pioner i Napa Valley
Pine Ridge er grundlagt i 1978 af Gary Andrus, der havde en fast tro på Napa Valleys potentiale til at producere vine af samme statur og kvalitet som f.eks. de klassiske vine fra Bordeaux.
Gary Andrus til plantede ejendommens første vinmark i Napas Stag's Leap område på en stejl, terrasseformet bjergskråning flankeret af en dramatisk bjergryg af fyrretræer (Pine Ridge). Gary plantede de klassiske Bordeaux druesorter -Cabernet Sauvignon, Cabernet Franc, Malbec og Petit Verdot - der trivedes og producerede vine af tårnhøj kvalitet, der skilte sig ud med deres "terroirpræg".

På jagt efter exceptionelle "terroirs"
I de følgende år fortsatte Gary Andrus med at lokalisere og tilplante vingårde af exceptionel kvalitet, og Pine Ridge besidder i dag ca. 80 hektar fordelt på fem af de bedste Napa Valley appellationer - Stag's LeapDistrict, Rutherford, Oakville, Carneros og Howell Mountain. 

Erfaring og innovation
Visonen for Pine Ridge er at fremstille klassisk proportionerede, udtryksfulde vine fra ejendommens marker i Napa Valley, vine, der afspejler en klassisk "old world" tilgang til vinfremstillingen i kombination med bæredygtighed og innovation.
Mere end 30 års erfaring har bragt et dybt kendskab til det specifikke klima, jordbunden og vinstokkene i hver enkelt parcel - en viden der anvendes til at producere den optimale frugt og samtidig fremhæve hver enkelt parcels smage profil i vinene. Hver sæson bringer ny viden og forståelse, der anvendes til finjustere arbejdet både i vækstsæsonen og under fremstillingen af vinene.
 

Vin fra Pine Ridge Vineyards


Vin fra Pine Ridge Vineyards, USA