• På Wine.dk kan du betale med Dankort, eDankort, Visa, Visa Electron, MasterCard, Maestro og Diners Club
  • Fragtfri levering ved køb over 1.000,-

Churchill-Graham

Portugal

Vi er stolte over at repræsentere et af de allerbedste og mest spændende portvinshuse i dag: Churchill Graham. Det er ikke nogen overdrivelse at kalde Churchill Graham for kometen i Porto. Huset er grundlagt i 1981 af Johnny Graham på et tidspunkt, hvor flere portvinshuse gik fra at være familieejede huse til de store multinationale koncerner. ”..Jeg følte, at der var plads til en specialiseret producent af topklasse Portvin, fremstillet på de gamle traditionelle metoder. Ikke for traditionens skyld, men fordi der ikke findes bedre metode at lave portvin på..”, siger Johnny Graham. I praksis betyder ”de gamle, traditionelle metoder”, at druerne er trådt med fødderne i traditionelle lagares hugget ud i granit oppe i selve Quinta’en, frem for den mere og mere moderne autovinifikation, hvis eneste fordel er, at den ikke kræver den store arbejdsmæssige indsats.
Churchill Graham har de senere år fået et hav af begejstrede anmeldelser, og hører ubestridt til portvins-eliten. ”..Min indgangsvinkel er altid at forsøge at transformere druerne til Vintage Port..”, siger Johnny Graham. ”..Uanset hvilken Churchill Port, du nyder, er der altid tale om Klasse A-vin..” Smag f.eks. Churchill’s Reserve Port eller LBV, som er blandt de vigtigste vine for Churchill’s. 5. generation af Familien Churchill Graham blev i 2019 kørt i stilling. Zoe Graham, datter af Johnny, er udnævnt til salgs- og marketingsdirektør. Hendes mand, Ben Himowitz er samtidig blevet forretningsudvikler. Dermed er familiefirmaet klar til næste kapitel af en fantastisk portvinshistorie.

Wine & Spirits: "Top 100 Wineries of the Year".
The Wine & Spirits Top 100 Wineries of the Year list recognizes wineries from around the world that have delivered the best aoverall performances in W&S tastings throughout the year.
 

Vin fra Churchill-Graham


Vin fra Churchill-Graham, Portugal