Villa Wolf Riesling 2017

Villa Wolf Riesling 2017

Villa Wolf - Pfalz, Tyskland

Hvidvin - Riesling - 75 cl - 11,00% Vol.

★★★★★★, Gastro: "Klassisk og ligefrem riesling med nok sødme til, at den ikke opleves knastør, samtidig med at den fremstår mere tilgængelig og venlig. Sødmen balancerer den friske syre flot, mens noterne af lime og grønne æbler er med til at understrege vinens friskhed og ophav... Den er læskende som få, og den er en påmindelse om, hvor meget vin man får for pengene i Tyskland - endnu."

❤️❤️❤️❤️❤️, Kvindevin.dk: "Fund til prisen... Normalt kan ord som ’syrlig’ og ’spids’ godt have negative associationer. Men ikke her! Wolfs Riesling prikker dig på tungen og kaster om sig med smagsnuancer af moden grape, friske abrikoser og hvide nektariner. På den ene side byder vinen på en høj syre, på den anden en stor frugtighed, og de to ting til sammen endte ud i et ualmindeligt godt balanceret resultat.  Det er ikke en vin for dem, der søger den tyktflydende terpentin-stil i deres Riesling – denne vin er i den pivfriske, nærmest opkvikkende ende af Riesling-skalaen. Og en virkelig god repræsentant for den stil."

Før Loosens overtagelse var Villa Wolfs vine ganske gode. Nu er de intet mindre end fantastiske. Ernst Loosen mener, at kvalitetsløftet først og fremmest skyldes, at hektarudbytterne er skåret ned til det halve, at der udelukkende gødes med kompost, og at druerne håndhøstes og sorteres med stor omhyggelighed.

Villa Wolf Riesling byder på en næse af let eksotisk frugt og fine mineralske undertoner. Smagen er "lieblich", hvilket vil sige at den har en liflig frugt, som afbalanceres af en knitrende sprød syre. En utroligt charmerende og appetitvækkende vin!  

Vin fra Villa Wolf


Datablad PDF


Anmeldelser af Villa Wolf Riesling 2017

  • Gastro6 stjerner - Gastro (6 af 6)
  • Kvindevin.dk5 stjerner - Kvindevin.dk

Vi anbefaler...

Villa Wolf Pinot Noir 2018
Rødvin - Pinot Noir - 75 cl
Villa Wolf
Pfalz, Tyskland
109,00 krmin. 6 stk.
Riesling Blauschiefer 2018
Trocken
Hvidvin - Riesling - 75 cl
Weingut Hoffmann-Simon
Mosel, Tyskland
119,00 kr
Økologiskmin. 6 stk.
Spätburgunder Trocken 2018
Rødvin - Spätburgunder - 75 cl
Weingut Schönhals
Rheinhessen, Tyskland
119,00 kr
Økologiskmin. 6 stk.