Côtes du Rhône, Les Abeilles 2015
Bestseller

Côtes du Rhône, Les Abeilles 2015

Vins Jean-Luc Colombo - Côtes du Rhône, Rhône, Frankrig

Rødvin - Grenache - 75 cl - 13,50% Vol.

I glasset byder Les Abeilles Rouge på en forførende duft af røde frugter, koriander og laurbær, og smagen er kraftfuld og silkeagtig med noter af lakrids og krydderier, elegante tanniner og en intens aromatisk bouquet. En forrygende Rhônevin til grillet lam eller svinekød, til lynstegt tun eller til unge oste.

17 point, Forlaget-Smag.dk: ”Saftig, pebret, afklaret stil, lang og solid smag. De 60% Grenache giver elegance og karakter, men det er de 30% Syrah, der overtager i glasset, krydrer med rund hånd og spiller lystigt med musklerne. Der er ærlig snak i det glas. Der skal mad (kød) på bordet.”

★★★★★, Mads Jordansen på Winelab.dk: ”Flot og dyb frugt med et lille og elegant ristet fadpræg. Dufter dyrt. Fin, tør rød frugt i smagen med en del udtørrende tanninpræg. Fin og elegant afslutning. Nyd den til lysere kødretter. Pæn kvalitet til prisen.”

Jyllands-Posten: "Elegant næse med lyse hindbær, et strejf af lakrids og mynte. Frugtig og saftig mund, men ikke uden klædelig tyngde. Dejligt glas."

Wine Advocate: "Jean Luc Colombo's family estate now has daughter Laure Colombo at helm and the wines continue to go from strength, with classic characters that always offer pure, clean fruit. In addition to the Cornas releases, the estate releases several high-quality whites from throughout the south of France, as well as an excellent Côtes du Rhône and Saint Joseph red."

Levering: 1-2 hverdage

Vin fra Vins Jean-Luc Colombo


Datablad PDF
129,00 kr
mindst 12 stk


Anmeldelser af Côtes du Rhône, Les Abeilles 2015

  • Forlaget-Smag.dk17 point (17 af 20)
  • Winelab.dk★★★★★

Vi anbefaler...

Les Pins Couchés Rosé 2017
IGP Méditerranée
Rosevin - Syrah/Shiraz - 75 cl
Vins Jean-Luc Colombo
Méditerranée, Provence, Frankrig
139,00 krmin. 12 stk.
Côtes du Rhône, Les Forots 2015
Rødvin - Grenache - 75 cl
Vins Jean-Luc Colombo
Côtes du Rhône, Rhône, Frankrig
149,00 kr
Bestsellermin. 12 stk.
Crémant de Bourgogne Brut
CREMANT
Mousserende - Pinot Noir - 75 cl
Vignerons de Mancey
Bourgogne, Frankrig
135,00 krmin. 6 stk.