Côtes du Rhône, Les Abeilles 2015
Bestseller

Côtes du Rhône, Les Abeilles 2015

Vins Jean-Luc Colombo - Côtes du Rhône, Rhône, Frankrig

Rødvin - Grenache - 75 cl - 13,50% Vol.

René Langdahl: ”Colombos SGM, altså syrah i accendanten, i husets karakteristiske friske, rene, farligt drikfældige stil. Let grønkrydret kølig rhônestil med tryk på frugtighed og nedtonet varme eller provencekrydderier. Herlig stil uden det sydliges typiske brændende alkoholfornemmelse.”

17 point, Oldenburgs Vinguide: ”Saftig, pebret, afklaret stil, lang og solid smag. De 60% Grenache giver elegance og karakter, men det er de 30% Syrah, der overtager i glasset, krydrer med rund hånd og spiller lystigt med musklerne. Der er ærlig snak i det glas. Der skal mad (kød) på bordet.”

★★★★★, Mads Jordansen på Winelab.dk: ”Flot og dyb frugt med et lille og elegant ristet fadpræg. Dufter dyrt. Fin, tør rød frugt i smagen med en del udtørrende tanninpræg. Fin og elegant afslutning. Nyd den til lysere kødretter. Pæn kvalitet til prisen.”

Kåret som Bedste rødvin til 99 - 119 kr. af 75 danske vinhandlere.

Rost i Nordjyske: ”Les Abeilles ligger i den lyse, glade ende af smagsoplevelserne. Dejlig klar frugt, fin struktur, charmerende og let at drikke. Man har lyst til et glas mere.”

Rost i Jyllands-Posten: "Elegant næse med lyse hindbær, et strejf af lakrids og mynte. Frugtig og saftig mund, men ikke uden klædelig tyngde. Dejligt glas."

Rost i Vinbladet: "Klassisk mineralsk Rhône-næse, hvor Syrah bærer førertrøjen. Velkrydret, kølig stil med flot renhed og nydelig mineralitet. God detaljerigdom, kompetent brug af egetræet og generelt med dejlig harmoni. Sprød, rank mundfrugt med flot balance mellem de forskellige druers udtryk og en markant og ganske kølig tannin. En helt igennem velpoleret vin med autentisk Sydrhône-karakter. Medium fylde og sikkert med gode udviklingsmuligheder. Vellykket."

Wine Advocate: "Jean Luc Colombo's family estate now has daughter Laure Colombo at helm and the wines continue to go from strength, with classic characters that always offer pure, clean fruit. In addition to the Cornas releases, the estate releases several high-quality whites from throughout the south of France, as well as an excellent Côtes du Rhône and Saint Joseph red."

I glasset byder Les Abeilles Rouge på en forførende duft af røde frugter, koriander og laurbær, og smagen er kraftfuld og silkeagtig med noter af lakrids og krydderier, elegante tanniner og en intens aromatisk bouquet. En forrygende Rhônevin til grillet lam eller svinekød, til lynstegt tun eller til unge oste.

Vin fra Vins Jean-Luc Colombo


Datablad PDF


Anmeldelser af Côtes du Rhône, Les Abeilles 2015

  • Oldenburgs Vinguide...17 point (17 af 20)
  • Winelab.dk5 stjerner - Winelab.dk
  • Kåret af 75 danske vinhandlereBedste rødvin til 99 - 119 kr.
  • Nordjyske4 stjerner - Nordjyske

Vi anbefaler...

Côtes du Rhône Blanc La Redonne 2018
Hvidvin - Viognier - 75 cl
Vins Jean-Luc Colombo
Côtes du Rhône, Rhône, Frankrig
149,00 kr
Under omlægning til økologimin. 12 stk.
NATIVE Rouge 2017
Côtes du Rhône Village VISAN
Rødvin - Grenache - 75 cl
Domaine Dieu-le-fit
Côtes du Rhône, Rhône, Frankrig
139,00 kr
Økologiskmin. 6 stk.
Crémant de Bourgogne Brut
CREMANT
Mousserende - Pinot Noir - 75 cl
Vignerons de Mancey
Bourgogne, Frankrig
135,00 krmin. 6 stk.