Forefront Oregon Pinot Noir 2016

Forefront Oregon Pinot Noir 2016

Archery Summit Winery - Willamette Valley, Oregon, USA

Rødvin - Pinot Noir - 75 cl - 14,20% Vol.

90 point, Jyllands-Posten: "Sødmefuld, ganske tæt, ganske rig, en anelse ristet også (men på den gode måde); meget behagelig drik med masser af frugt."

18 point + testvinder, Oldenburgs Vinguide: "Blød, solid, frugtig og intens. Det første, samlede indtryk er, at det er noget så sjældent som en Pinot Noir uden slaphed, skrøbelighed og svage momenter. Den åbner sig og udfolder sig ødselt med modne sveskeblommer, engelsk lakrids og en bid velsmagende tobak i eftersmagen. Strukturen er fast og sikker, druesødmen er velbalanceret, syren isoleret i mildhed og stilen robust, blød og saftig. Den ligner ikke Bourgogne, den ligner ikke New Zealand, men gudskelov kun sig selv. Prægtig madvin."

Druerne til Forefront Pinot Noir er af den højeste kvalitet fra en vifte af de bedste vinmarker i Oregon's Willamette Valley. En omhyggelig vinifikation og intelligent brug af eg, giver en Pinot Noir med lag på lag af intense aromaer, der giver mindelser om mørke kirsebær og chokolade med et pikant supplement af tyttebær, hindbær, hyacinter og friske mandariner. Vinen er moden med en flot balance mellem den eksemplariske syre, den fyldige krop og den indsmigrende, fløjlsbløde finish. En fyldig, blød og rund Pinot.

Vin fra Archery Summit Winery


Datablad PDF


Anmeldelser af Forefront Oregon Pinot Noir 2016

  • Jyllands-Posten...90 point (90 af 100)
  • Oldenburgs Vinguide18 point + testvinder

Vi anbefaler...

Forefront Oregon Pinot Noir 2017
Rødvin - Pinot Noir - 75 cl
Archery Summit Winery
Willamette Valley, Oregon, USA
269,00 kr
169,00 krmin. 12 stk.
Rosé, Franciacorta NV
Mousserende - Pinot Noir - 75 cl
Marchese Antinori - Montenisa
Franciacorta, Lombardiet, Italien
279,00 krmin. 6 stk.
Pine Ridge Dijon Clones Chardonnay 2014
Hvidvin - Chardonnay - 75 cl
Pine Ridge Vineyards
Napa, Californien, USA
299,00 krmin. 12 stk.