Sonoma County Zinfandel 2016
Bestseller

Sonoma County Zinfandel 2016

Seghesio Family Vineyards - Sonoma, Californien, USA

Rødvin - Zinfandel - 75 cl - 14,80% Vol.

★★★★★ + 92 point, Jyllands-Posten: "Stor distingveret spradebasse; Let at forstå, let at holde af, hvis man er fan af maskulin zin, der stadig holder balancen under de muskuløse attributter. Stor og ødsel med flot koncentration og en cremet, røget dybde. Frugtsyren er blid, og tanninerne store og faste. Frugten er tæt og sort med blåbærmarmelade, sød finsk lakrids, hindbærsnitte drysset med hårdtristet arabica og sort peber. Alkoholen fylder godt i den lange, frugtige eftersmag, men stadig stor zin fra en af Sonomas specialister."

93 point, Wine Spectator: ”Loaded with rich, jammy fruit, this plump Zin is a pleasure to drink, with bold accents of wild berry, spicy cinnamon and licorice that glide dynamically toward plush tannins. Drink now through 2025.”

Seghesios Sonoma Zinfandel laves på druer fra fem forskellige marker i Sonoma County. Vinen er fadlagret 9 måneder på fade af amerikansk og fransk eg. Ved at holde høstudbyttet i bund og kun anvende de allerbedste druer har den ansvarlige vinmager, Andy Robinson, skabt en vin med en spektakulær aromarigdom. Duften er pakket med intens, rød bærfrugt og nuancer af mokka, mineraler og vanilje. Smagen er stor og magtfuld, og selvom vinens alkoholprocent er i omegnen af 15%, bibeholdes elegancen og harmonien, takket være en superfin tanninstruktur.

Levering: 1-2 hverdage

Vin fra Seghesio Family Vineyards


Datablad PDF
199,00 kr
mindst 12 stk


Anmeldelser af Sonoma County Zinfandel 2016

  • Jyllands-Posten5 stjerner - Jyllands-Posten (5 af 6)
  • Wine Spectator93 point

Vi anbefaler...

Cortina Zinfandel 2015
Rødvin - Zinfandel - 75 cl
Seghesio Family Vineyards
Sonoma, Californien, USA
399,00 krmin. 6 stk.
Rockpile Zinfandel 2016
Rødvin - Zinfandel - 75 cl
Seghesio Family Vineyards
Sonoma, Californien, USA
449,00 krmin. 6 stk.
Chamisal Monterey Chardonnay 2016
Hvidvin - Chardonnay - 75 cl
Chamisal Vineyards
Californien, USA
229,00 kr
Bestsellermin. 12 stk.