Om wine.dk

WINE.DK A/S (aka Vinens Verden A/S) blev stiftet i 1994 og ejes i dag overvejende af Peter Thuesen.  Vi er en velkonsolideret virksomhed med 14 dygtige og engagerede medarbejdere.

Drivkraften er en stor portion passion for god vin, og forretningsidéen har fra dag ét været at importere vine, der yder topkvalitet til prisen. Vi importerer fra nogle af de bedste vinbønder og - producenter verden over, og vi sælger dem med nogle af landets laveste omkostninger pr. flaske.

Wine.dk har et landsdækkende samarbejde med ca. 50 vinhandlere, ligesom vi leverer til mange gode restauranter i hele landet. Det betyder, at vi kan købe stort ind hos producenterne, og dermed opnå de bedst mulige priser. Wine.dk tilstræber altid et langsigtet og tæt samarbejde med vore partnere og det sikrer kontinuitet og kvalitet.

På wine.dk kan du shoppe vin 24 timer i døgnet, og få leveret vinen lige til døren. Du kan finde information om hver enkelt vin, så du ved præcis hvad du køber.

Husk at tilmelde dig nyhedsbrevet - så er du sikker på at være blandt de første, der hører om spændende nyheder i vores sortiment og andre gode nyheder. Vores nyhedsbrev udkommer max. en gang om måneden. Du kan naturligvis til enhver tid afmelde nyhedsbrevet.

Du kan kontakte os på tlf.: 65 43 44 49 (08.00–17.00) eller på mail kontakt@wine.dk, som vi besvarer indenfor 24 timer i hverdagen.

Har du sendt en vin retur pga. fortrydelse eller reklamation, vil du altid få tilsendt en mail, når vi har modtaget den. I mailen får du oplysninger om den videre proces i forbindelse med behandlingen af din fortrydelse/reklamation.


Kontakt

wine.dk a/s

Hestehaven 21 E, 1. sal
5260 Odense S

Tlf. 65 43 44 49

kontakt@wine.dk

CVR: DK 16 17 43 86