• På Wine.dk kan du betale med Dankort, eDankort, Visa, Visa Electron, MasterCard, Maestro og Diners Club
  • Fragtfri levering ved køb over 1.000,-
2018 La Dame du Rouet Rosé

2018 La Dame du Rouet Rosé

Vins Jean-Luc Colombo

Rosevin - Syrah - 75 cl - 13,00 %

Pris pr. flaske 159,-
Spar 50,-
Pris pr. flaske v. min. 6 stk 109,-
Tilbud

Om 2018 La Dame du Rouet Rosé

Producent Vins Jean-Luc Colombo
Oprindelse Frankrig , Provence , Côteaux d´Aix en Provence
Type Rosevin
Drue Syrah
Fl. str. 75 cl
Alkohol 13,00 %
Kollistørrelse 6
Download Vindatablad
Levering 1-2 hverdage

Vininformation

★★★★★ og testvinder, Jylllands-Posten: ”Virkelig lækker rosé med pirrende dyb duft af hindbær, våde sten, pinjefyr, hyldeblomst og mandarin. Også bund i smagen: fersken, vandmelon og en floral karakter. Saftig frugtsyre giver retning og definition sammen med en salt, mineralsk eftersmag.”

17,5 point ud af 20 mulige, Oldenburgs Vinguide: "Glimrende producent, glimrende druer - Syrah, Cinsault, Grenache – glimrende adresse, så kan det ikke gå helt galt,og det gør det da heller ikke. Der er røde bær og abrikoser i næsen og i smagen nuancer fra slåen til nektariner. Det giver pondus, og det har den. Det er en pirrende rosé, der balancerer mellem nydelse og ydelse, rent behag og krævende udfordring. Den signalerer lam eller ged."

Jean-Luc og datteren Laure har skabt denne rosé specielt til gourmet'er i en tør og elegant madegnet stil. Friske frugtaromaer med spicy noter stiger op af glasset, og i munden mødes du af en på én gang fyldig og samtidig elegant smag med en friskhed og kompleksitet, der er i særklasse. Vinen er fuld af finesse fra solbær og hindbær blandet med rosmarin, timian og fennikel. Nyd vinen til delikate retter med f.eks. kylling og hvid fisk eller bare i godt selskab!

Læs mere

Anmeldelser af 2018 La Dame du Rouet Rosé

5 + testvinder
Oldenburgs Vinguide17,5 point

Søg efter vine

Producent