• På Wine.dk kan du betale med Dankort, eDankort, Visa, Visa Electron, MasterCard, Maestro og Diners Club
  • Fragtfri levering ved køb over 1.000,-
2013 Reserve Cabernet Sauvignon/Merlot

2013 Reserve Cabernet Sauvignon/Merlot

Gimblett Gravel, Hawkes Bay

Villa Maria Estate

Rødvin - Cabernet Sauvignon - 75 cl - 13,50 %

Pris pr. flaske v. min. 6 stk 229,-
Skruelåg

Om 2013 Reserve Cabernet Sauvignon/Merlot

Producent Villa Maria Estate
Oprindelse New Zealand , Hawkes Bay , Gimblett Gravels
Type Rødvin
Drue Cabernet Sauvignon
Fl. str. 75 cl
Alkohol 13,50 %
Kollistørrelse 6
Download Vindatablad
Levering 1-2 hverdage

Vininformation

Den lange lagring på delvist nye fade har fået det bedste frem i vinen, der ganske enkelt slår benene væk under en med sin utroligt intense, rige og detaljerede duft og på en gang koncentrerede og bløde smag. De fleste Bordeaux topslotte ville være stolte over at lave en sådan vin. Og hvis de kunne, ville prisen være en ganske anden...

Gastro: ”Gimblett Gravels er New Zealands Pauillac. Blot 13,5 nærmest uhørt gammeldags procenter af alkohol og så den karakteristiske meget modne solbærduft fra druer udsat for høj lysintensitet. Dobbeltbundet vin, hypermoden og grøn på samme tid. Det holder på friskheden, og jeg kan lide det. Fadet skinner igennem i eftersmagen, men understøtter og giver skelet til frugten. Her kunne Napa lære lidt.”

Mads Jordansen på Winelab.dk: ”Krydret og lidt støvet blomme- og kirsebærfrugt med lidt kanel i kanten. Modent og æterisk. Rund mundfornemmelse med tørre tanniner og en frisk frugt og syre. Fin og harmonisk afslutning med lys frugt.”

16,5 point ud af 20 mulige, Forlaget-Smag.dk: ”Den nøjagtige adresse er Gimblett Gravels, men altså ved Hawke’s Bay, den er ikke fra Marlborough. Gravels signalerer grus, og der er fine mineralske nuancer i den friske bærsmag. Stilen er tør og nøgtern, lidt kantet og ret kontant. Den klarer sig solidt uden særlig charme eller ret meget druesødme.”

Villa Maria Estate er kåret som NZ Winery of the Year af Winestate, New Zealands førende Vinmagasin. ​Det er 15. gang ud af 19 mulige!

Læs mere

Anmeldelser af 2013 Reserve Cabernet Sauvignon/Merlot

16,5 point ud af 20

Søg efter vine

Producent