Vininformation
Mise du Printemps er traditionelt den første vin, Josmeyer tapper i foråret efter høst. Vinen er lavet på 20% Pinot Blanc og 80% Pinot Auxerrois, hvor størstedelen høstes fra gamle vinstokke på Rotenbergs kalkstensjord på den nordlige flanke af grand cru Hengst-marken. Vinen er rank, koncentreret og kompleks og har en vidunderlig præcision og mineralitet. Første indtryk af vinen er næsen som minder om duften på en blomstereng en dugfrisk forårsmorgen, også i smagen er der forår og den fortsætter med blodappelsin og kraftig gul nektarin. Vinen afslutter med en frisk ren syre og lille strejf af salt.
Stil - og smagsmæssigt harmonerer 2020 Mise du Printemps optimalt til stenbiderrogn. Og naturligvis til de første asparges og andre spæde grøntsager og spæde salater. Det er også vinen par excellence til friske fjordrejer, lyst kød, sushi,sashimi eller cremede oste. Og når du bare vil fejre lysets komme og den første forårsdag med 15 grader og solskin.
Læs mere