#1 - 2020 Solas Albariño
Den forfriskende Solas Albariño.
"Først bragte franske munke fra Cluny Albariño-druen til Galicien. Nu tager Laurent Miquel revanche og relancerer druen i Languedoc-Roussillon – her i form af forfriskende aromaer af grapefrugt, lime og hvid fersken."
#2 - 2020 Minuit Rosé
Navnet på vinen refererer til Askepot og fortryllelsen, der varer indtil midnat (Minuit)
"Vi er i kalkstensmarkerne i det meget varme Corbières, men ved at håndplukke druerne om natten og straks fragte dem til vineriet, hvor de hele klaser straks presses og køles (4 grader i 4 dage), får man stadig en utrolig frisk og liflig rosé, som har noter af rabarber og friske rødebær"
#3 - 2019 La Dame du Rouet Rosé
Elegant smag med en friskhed og kompleksitet, der er i særklasse.
"Jean-Luc og datteren Laure har skabt denne rosé til ære for Notre Dame du Rouet (Vor Frue fra Rouet), som fra sit kapel på kanten af havet i en af de smukke Côte Bleue bugter nær Marseille beskytter havets folk "
#4 - 2019 Les Petites Abeilles Rouge
Kraftig og velbalanceret med noter af kirsebær, viol, sort peber.
" Jean-Luc Colombo fremstiller Les Petites Abeilles (de små bier) af druer fra vinstokke, der gror i kalkstensholdig og sandet lerjord i syd-Rhône og Provence. Druesammensætningen er det klassiske firkløver fra Rhône: Grenache, Syrah, Mourvedre og Cinsault. "
#5 - 2019 Vieilles Vignes
Fremstår flot mørk i glasset
"Det lille slot råder over ialt 15 hektar vinmarker, som alle vender stik syd. Vinstokkenes gennemsnitsalder er høj – henved 50 år – og dyrkningen foregår efter økologiske retningslinjer"
#6 - 2018 Les Terrasses de Régis Boucabeille
Saft- og kraftfuld og spækket til bristepunktet med smækker frugt.
" Dyrkningen foregår efter økologiske principper, og Jean Boucabeille blander sig mindst muligt under vinens tilblivelse. Desuden er enhver af brug af enzymer, kunstiggær og andre vederstyggeligheder helt bandlyste."