Vinens Verden HoReCa 

Vinens Verden, der står bag wine.dk er grundlagt i 1994 og er i dag en velkonsolideret virksomhed med agenturet for en lang række af de bedste og mest anerkendte producenter, fra både de klassiske europæiske vinområder, og den nye verden.

Blandt producenterne finder du navne som f.eks. Marchesi Antinori, Josmeyer, Duval-Leroy, Dominique Piron, Château du Moulin-a-Vent, Domaine Bachey-Legros, Domaine Antonin Guyon, Domaine Edmond Cornu, Domaine Christian Clerget, Churchill's, Gunderloch, Tedeschi, Seghesio, Pine Ridge Vineyards, Archery Summit, Long Shadows Vintners, Tabali, Mitolo Wines, Heartland, Glaetzer, The Winery of Good Hope m.fl. Alle vine importeres, lagerføres og distribueres direkte af os selv.

En afgørende faktor, når vi udvælger vore vine er altid, at forholdet mellem pris og kvalitet stemmer, uanset oprindelse og prisniveau. ”Fornemme” navne og fancy etiketter imponerer os ikke, med mindre der er kvalitet til prisen.

Vores organisation er lille og fast sammentømret, og vi holder fast i den uhøjtidelige og fleksible stil, du sikkert kender os for. Målet er at sikre, at Vinens Verden også fremover vil have nogle af de laveste omkostninger pr. solgt flaske, så du får både høj kvalitet og konkurrencedygtige priser.

Vore fire HoReCa salgskonsulenter, er alle drevet af en passion for god vin og for at sikre dig, at du får de vine, der tilfører din forretning værdi og giver tilfredse gæster.

Du kan kontakte os på tlf.: 66 14 44 48 (08.00–17.00) eller på mail info@vinens-verden.dk, som vi besvarer indenfor 24 timer i hverdagen.
Du kan også ringe eller maile til en af vore HoReCa vinhandlere herunder:
 


 
Allan tlf. 4070 5379
Send Allan en mail
København & Sjælland
  Kim tlf. 4051 5379
Send Kim en mail
Jylland & Fyn
    Henrik tlf. 5334 9660
Send Henrik en mail
Nord- & Midtjylland

Kontakt

Vinens Verden a/s

Hestehaven 21 E, 1. sal
5260 Odense S

Tlf. 66 14 44 48

info@vinens-verden.dk

CVR: DK 16 17 43 86