2016 Fattoria Le Maestrelle

Toscana IGT

Santa Cristina - Antinori - Toscana, Italien

Rødvin - Sangiovese

Santa Cristina - tradition med et stænk af innovation
Antinori lancerede sine Santa Cristina vine i 1946. 60 år senere, i 2006 indviede Antinori et helt nyt Santa Cristina vineri, placeret på en høj ved Cortona, nær Siena og Perugia. Det nye vineri, der rummer al hvad hjertet kan begære af udstyr og teknik, fornyer og bygger videre på traditionen for høj kvalitet til prisen, som Santa Cristina vinene står for.

Fremragende betingelser for vine af høj kvalitet
Markerne i området omkring befinder sig i et harmonisk landskab med karakteristiske toskanske villaer. Jordene er præget af sandsten, skifer, mergel og gamle flodbundsaflejringer. Det giver fremragende betingelser for både de klassiske, lokale druesorter og flere internationale druesorter, ligesom det giver Santa Cristina vinene, deres umiskendelige karakter. Santa Cristina vinene fremstilles altid med største omhu, efter de gamle traditioner, tilsat det stænk af innovation, der kendetegner Toscanas store Antinori familie.

Fattoria Le Maestrelle, Toscana IGT - nuanceret og blød toscaner
Med 60 % er Toscanas store Sangiovese drue, hoveddruen i Fattoria Le Maestrelle. Lige dele af Merlot og Syrah udgør de resterende 40 %. Hver drue gæres separat så teknikkerne kan optimeres til druesorten. 15 % af den unge vin fadlagres for øget kompleksitet, den resterende del lagres i tanke for optimal friskhed. Fattoria Le Maestrelle er en fremragende toscaner med indbydende aromaer af røde frugter, en fyldig og balanceret smag, med silkebløde tanniner i finishen.Datablad
79,00 kr
mindst 6 stk