2017 Forefront Oregon Pinot Noir

Archery Summit Winery - Willamette Valley, Oregon, USA

Rødvin - Pinot Noir

Moderne metoder med et nøje mål for øje
ForeFront vender bøtten på hovedet. I stedet for at følge de sædvanlige normer og fremstille vin, som stammer fra en bestemt appellation eller er lavet ud fra bestemte traditioner, finder ForeFront de steder, hvor den enkelte druesort finder sit bedste udtryk og er ikke bleg for at kombinere druer fra forskellige steder. Målet er at frembringe spændende, velsmagende vine med en usædvanlig kompleksitet, som appellerer til den moderne vinforbruger og samtidig leverer fremragende kvalitet til en attraktiv pris.

Særlig selektion og omhyggelig vinifikation
Druerne til ForeFront Pinot Noir er af den højeste kvalitet fra forskellige vinmarker med varierende jordbund (vulkansk samt sten- og grusaflejrninger)  i Oregon’s Willamette Valley. Vinstokkene vokser på marker, som ligger på skråninger, og som er tæt beplantet, hvilket betyder, at stokkene skal kæmpe for at få tilført den nødvendige næring, mens rødderne skyder dybt ned i jorden. Druerne høstes i hånden om natten, mens der er køligt. Ved ankomst til vineriet sorteres druerne, før størsteparten afstilkes, mens en mindre andel bevares som hele klaser. Mosten gærer i en blanding af rustfri ståltanke, cementbeholdere og egetræsfade med pigéage og remontage et par gange om dagen for at udtrække farve og tannin. Efter endt gæring lagrer vinen på små, franske barriques i 10 måneder, før den flaskes.  

Forefront - fyldig, rund og indsmigrende
Forefront Pinot Noir har lag på lag af intense aromaer, der giver mindelser om mørke kirsebær og chokolade med et pikant supplement af tyttebær, hindbær, hyacinter og friske mandariner. Vinen er moden med en flot balance mellem den eksemplariske syre, den fyldige krop og den indsmigrende, fløjlsbløde finish. En fyldig, blød og rund Pinot.Datablad
169,00 kr
mindst 12 stk