2013 Ngakirikiri Cabernet Sauvignon

´Nah´Carry´Carry´

Villa Maria Estate - Hawkes Bay, New Zealand

Rødvin - Cabernet Sauvignon

New Zealands mest præmierede vine
Villa Maria er førende når det gælder bæredygtighed, innovation og kvalitet, og dette familieejede vinbrug, der er landets i særklasse mest præmierede, er på alle måder et lysende ikon på den New Zealandske vinscene. Selvom ejendommen blev grundlagt helt tilbage i 1961 af Sir George Fistonich, hersker der en fantastisk pionérånd i firmaet. Villa Maria hviler absolut ikke på laurbærrene.

De bedste vinmarker, vision og motivation
Baggrunden for Villa Marias succes ligger først og fremmest i de store markbesiddelser i New Zealands allerbedste vindistrikter. George Fistonich har målrettet investeret i vinmarker, og han har i mange tilfælde været helt fremme i skoen og har købt op i områder, hvor andre vingårde ikke anede, at der var et stort kvalitetspotentiale. Villa Marias team er dybt engagement i at skabe den bedst mulige kvalitet og anvender alene topkvalitets druer fra New Zealands bedste vinområder i Hawkes Bay, Gisborne, Marlborough og Auckland. Filosofien er i al sin enkelhed, at kvaliteten i en vin skabes i vinmarken, og her er der nu et stadigt øget fokus på økologisk dyrkning. Transformeringen fra drue til vin er naturligvis et kritisk punkt ved vinfremstillingen. Chef vinmager hos Villa Maria er Nick Picone, der står i spidsen for et topmotiveret og dedikeret team fordelt på Villa Marias to vinerier i hhv. Auckland og Marlborough.

Ngakirikiri Cabernet Sauvignon – kulminationen af 53 års erfaring
Denne vin, der er produceret for første gang i den enestående 2013 årgang, er Villa Marias absolutte flagskib og en af de bedste vine produceret i New Zealand til dato. ”..Denne vin er en milepæl for os og repræsenterer toppen af alt, vi har lært om vinfremstilling i Villa Marias 53 årige historie..”, siger vinmager Nick Picone. Denne lagringsværdige, Cabernet Sauvingon baserede vin fra Ngakirikiri vingården er et nyt flagskib for os, og den vil fremover alene blive fremstillet i de ypperste årgange. Vinen, som en New Zealand anmelder allerede har tildelt en perfekt 100 point score, imponerer med klassiske og svimlende dybe aromaer af Cabernet Sauvingon druer, og en på en gang koncentreret, silkeagtig, elegant, super harmonisk og kompleks smag.Datablad
999,00 kr
mindst 6 stk