2017 Silverlake Sauvignon Blanc

Villa Maria Estate - New Zealand

Hvidvin - Sauvignon Blanc

New Zealand - verdens bedste Sauvignon område?
New Zealand og måske især Marlborough området, der ligger i det nordøstlige hjørne af sydøen er berømt for sin Sauvignon, der har indtaget en plads som en af referencerne på verdensplan for denne drue. New Zealands kombination af køligt klima, og det specielle lys, der er i kystnære vinområder giver Sauvignon Blanc druen en enestående aromatisk intensitet og friskhed i aromaerne.

Silverlake Sauvignon Blanc
Silverlake serien stammer fra Villa Maria Estate, der er New Zealands mest præmierede vinhus.Målet med Silverlake Sauvignon er at skabe en klassisk New Zealand Sauvignon Blanc, der samtidig yder et exceptionelt godt forhold mellem pris og kvalitet.Vinifikationen er klassisk for denne druetype: Druerne presses skånsomt I topmoderne pneumatiske presser. Mosten for lov til at klare natten over ved naturlig bundfældning, hvorefter gæringen finder sted ved lave temperaturer og uden iltens indflydelse. På denne måde bevares aromaer og friskhed bedst muligt. Inden aftapningen lagres den unge vin lagres en kort periode på “le Lie”, der giver yderligere rigdom og kompleksitet.

Klassisk New Zealand stil
Aroma og friskhed er nøgleord for Silverlake’s Sauvignon Blanc. Her er en appetitvækkende og perfekt balanceret friskhed, der sammen med aromaerne af tropiske frugter og stikkelsbær næsten får tænderne til at løbe i vand efter endnu en mundfuld. Nyd den ung og prøv f.eks. at servere Silverlake Sauvignon til retter med skaldyr, lyse fisketyper som f.eks. Rødtunge. Prøv også til retter med tomat, pasta og grøntsager eller som ledsager til frisk gedeost.Datablad
99,00 kr
mindst 6 stk