2018 Private Bin Riesling

Villa Maria Estate - Marlborough, New Zealand

Hvidvin - Riesling

 Villa Maria Estate

– New Zealands most awarded wines
Villa Maria Estate er det mest præmierede vinhus i fantastiske New Zealand. Blandt andet skriver Australske James Halliday i sin ”Pocket companion to Australian og New Zealand wines”: ”..Kvaliteten af (Villa Maria) vinene er eksemplarisk, aromaerne er vidunderligt kraftige uden nogensinde at kamme over..”

Topdruer og engageret team
Baggrunden er Villa Maria team’et totale engagement i at skabe den bedst mulige kvalitet kombineret med en politik om kun at anvende topkvalitets druer fra New Zealands bedste vinområder i Hawkes Bay, Gisborne, Marlborough og Auckland. Filosofien er i al sin enkelhed, at kvaliteten i en vin skabes i vinmarken. Selve transformeringen fra drue til vin er naturligvis et kritisk punkt ved vinfremstillingen. Ansvaret ligger hos Alastair Maling der er chef vinmager hos Villa Maria. Alastair er tilmed ”Master of Wine” en titel, der kræver et meget bredt kendskab vin fra hele verden.

Villa Maria Estate Private Bin Riesling
Stilen i Villa Maria’s Private Bin serie er ganske enkelt usædvanligt lækker med kraftigt fokus på druernes aroma og karakter.
Druerne til Villa Maria Private Bin Riesling er fra Marlborough’s Wairau og Awatere Valleys, der begge byder på veldrænede, stenede jorde, der passer Riesling perfekt. Villa Maria’s Private Bin Riesling er gæret ved lave temperaturer frem til et restsukkerindhold på 8 gr. pr. liter, der balancerer helt fantastisk med Rieslingdruens naturlige friskhed. Aromaerne nærmest vælter op af glasset og giver mindelser om citrus, æble, passionsfrugt og ananas, i en klingende frisk og appetitlig stil. Essencen af New Zealandsk vin! Nyd den ung og prøv især Villa Maria Estates Private Bin Riesling til retter med rejer, kammuslinger og andre skaldyr. Prøv også til f.eks. kylling eller friske oste.Datablad
119,00 kr
mindst 6 stk