2018 La Minga Seleccion Limitada

Cabernet Sauvignon - Merlot

La Minga - Central Valley, Chile

Rødvin - Cabernet Sauvignon

​Vinnyderens Paradis
Chile er et paradis for alle, der holder af god vin. I Central Valley, som omkranser hovedstaden Santiago, finder man nogle af de bedste betingelser for vindyrkning i hele verden. Det solrige og tørre klima, den magre jordbund og de kølende vinde fra havet sikrer hvert år perfekt modne, struttende sunde druer med stor smagsintensitet.

Skræddersyet til danske vinnydere
“Selección Limitada “ er en luksus-udgave af La Minga, skræddersyet til danske vinnydere. Vinen er lavet på maksimalt solmoden Merlot og Cabernet Sauvignon, og er fadlagret til perfektion. Målet har været at skabe en vin med stor charme og gode evner til at matche den kraftigt smagende danske gastronomi.

La Minga Selección Limitada
Druernes optimale solmodenhed røber sig tydeligt når man ser den tætte, mørke vin i glasset. Duften oser bare af klasse; fede solmodne nuancer af bærfrugt tilsat indbydende sødmefulde toner af vanille, pibetobak, chokolade og eukalyptus. Smagen er rig og fedmefuld, og ligger som fløjl på ganen.

Festmåltider med andesteg, lammekølle, culotte...
La Minga Selección Limitada bør nydes af rummelige glas op til fem år fra høståret. Vinen er det perfekte match til festmåltider med and, lam eller kraftigt oksekød. Smagens blødhed og generøse frugt gør den også oplagt til at nyde som et glas i ”utide”.Datablad
65,00 kr
mindst 6 stk