Villa Wolf Pinot Noir 2016

Villa Wolf Pinot Noir 2016

Villa Wolf - Pfalz, Tyskland

Rødvin - Pinot Noir - 75 cl - 13,00% Vol.

”Best Buy”, Wine Enthusiast: ”With toasty oak and candied cherry flavors, this is a cheerful, easy pinot for backyard barbecues.”

16,5 ud af 20 point, Oldenburgs Vinguide: "Ung, tør og robust Pinot Noir, der smager lige så meget af Bourgogne som af Rhinen. Det er mutte kirsebær, der smager igennem, stilen er tør og solid, syren diskret, men velplaceret – den er enkel og forlanger bare mad på bordet."

❤️❤️❤️❤️❤️, Kvindevin.dk: ”Fund til prisen… at man (læs: jeg) kunne få være heldig at få så dejlig Pinot Noir til bare 109 kr., som jeg fik forleden, var en overraskelse af den gode slags. Det var en spændstig, letbenet type, der krydsede mit spor i form af Villa Wolf Pinot Noir 2016: En saftig og mundvandsfremkaldende rødvin med masser af røde bær i duft og smag. Ret spinkel – men alligevel med runde kanter og med en god balance mellem frugt og syre... Bag Villa Wolf, der ligger i den sydtyske region Pfalz, står en af Tysklands kendte vinmagere, Ernst Loosen, der især er berømt for sit arbejde med Riesling. Han er også udnævnt som Decanter’s man of the year for netop sine Riesling-skills – men altså… jeg giver ham gerne en medalje for hans Pinot Noir også – plus 5 ❤️❤️❤️❤️❤️. Vielen dank für die Spätburgunder, siger jeg bare!”

Villa Wolf Pinot Noir fremstilles efter deciderede ”low tech” metoder! Druerne høstes ved optimal modenhed, bringes til kælderen så hurtigt som muligt og gæres på den naturlige gær med et minimum af intervention. I praksis vil det sige, at her må naturen selv gøre hele arbejdet. Det giver den bedste vin. Den unge vin lagres 12 måneder på brugte fade. Resultatet er en varm og rund Pinot Noir med rene og friske aromaer af modne moreller. En fantastisk sommervin, der klarer laksen fra grillen, retter med lyst kød eller friske oste. 

Levering: 1-2 hverdage

Vin fra Villa Wolf


Datablad PDF


Anmeldelser af Villa Wolf Pinot Noir 2016

  • Wine Enthusiast...Best Buy
  • Oldenburgs Vinguide16,5 point
  • Kvindevin.dk5 hjerter

Vi anbefaler...

Villa Wolf Pinot Noir Rosé 2017
Rosevin - Pinot Noir - 75 cl
Villa Wolf
Pfalz, Tyskland
119,00 krmin. 6 stk.
Crémant de Bourgogne Brut
CREMANT
Mousserende - Pinot Noir - 75 cl
Vignerons de Mancey
Bourgogne, Frankrig
135,00 krmin. 6 stk.
Weisser Burgunder 2017
Endinger Engelsberg, Kabinett Trocken
Hvidvin - Weissburgunder - 75 cl
Weingut Knab - Kaiserstuhl
Baden, Tyskland
119,00 krmin. 6 stk.