The Winery of Good Hope

Sydafrika

Sydafrikansk vin i rivende udvikling

Sydafrikas vine er i en rivende udvikling, anført af en ny generation af unge, talentfulde vinmagere og en række mindre og meget dynamiske vinproducenter. The Winery of Good Hope står bag Good Hope, Vinum og Radford Dale og fremstiller håndlavede vine fra en række af Sydafrikas bedste vinområder og er blandt spydspidserne i The New Wave South African Wines.
 

Internationalt team med glubende appetit på god vin

The Winery of Good Hope blev grundlagt i 1998 med Alex Dale som den drivende kraft. Alex er engelsk af fødsel, opvokset i Savigny-les-Beaune i Bourgogne, og siden 1994 bosiddende i Stellenbosch i Sydafrika. Med sig har Alex et team, der er en blanding af forskellige nationaliteter, temperamenter og kulturer, og hvor det hele holdes sammen af en glubende appetit på god vin.
Som Alex Dale siger, så er The Winery of Good Hope er mere end blot en vingård. Det er en tilgang. En alternativ måde at tænke på, en alternativ måde at gøre tingene på. Vi har brugt år på at finde de bedste terroirs til hver enkelt druesort vi dyrker, og vi fremstiller vine af høj kvalitet og med god samvittighed. Vi arbejder med traditionelle og naturlige dyrknings- og fremstillingsmetoder, og vi er fuldt akkrediterede på det miljømæssige, etiske og sociale område. Det er derfor vi kalder os The Winery of Good Hope.
 

Topkvalitet fra Stellenbosch, Elgin og Swartland

Alex Dales søgen efter de bedste terroirs har foruden det kendte og anerkendte Stellenbosch område, hvor vineriet ligger, bragt The Winery of Good Hope til det steghede Swartland område, der giver fantastiske vine på Rhône druerne Syrah, Cinsault, Carignan, Grenache og Mourvèdre. Til Pinot Noir druen valgte Alex det kølige, højtbeliggende Elgin område ca. 100 kilometer øst for Cape Town.
Hver eneste vin fra The Winery of Good Hope er håndlavet og reflekterer sin oprindelse. Alex hader alkoholrige, tunge vine. I stedet søger han friskhed i frugten og en balanceret og mineralsk smag, og det har gjort The Winery of Good Hope til en af spydspidserne i Sydafikas New Wave Wines.
 

The Winery of Good Hope er medlem af PIWOSA - Premium, Independent Wineries of South Africa.

Vin fra The Winery of Good Hope

www.thewineryofgoodhope.co.za

Vin fra The Winery of Good Hope, Sydafrika

Granite Ridge Syrah 2017
Rødvin - Syrah - 75 cl
The Winery of Good Hope
Stellenbosch, Sydafrika
79,00 kr min. 12 stk.
Good Hope Chenin Blanc 2017
Bush Vines
Hvidvin - Chenin Blanc - 75 cl
The Winery of Good Hope
Stellenbosch, Sydafrika
89,00 kr min. 6 stk.
Whole Berry Pinotage 2018
Rødvin - Pinotage - 75 cl
The Winery of Good Hope
Stellenbosch, Sydafrika
95,00 kr min. 12 stk.