Terenzi

Italien

Italiens Toscana provins er kendt for sin elegante og romantiske kultur med kunst og arkitektur i Firenze; vinmarker og olivenlunde i de klassiske områder som Chianti, Montalcino og Montepulciano og det relativt nye Bolgheri område nær Livorno. Men Toscana har stadig overraskelser at byde på! For bare 20 år siden var Maremma ved kysten i det sydlige Toscana overset af de fleste rejsende og ukendt selv for mange italienere. I dag er blomstrer Maremma med sin bjergtagende smukke natur, gode restauranter, fine hoteller og ikke mindst guldgrube af nye vingårde. En af disse er Terenzi, der ligger i Scansano i hjertet af Maremma.
Federico Terenzi har sammen med sine to søskende lagt en ambitiøs plan om at være blandt de bedste i denne fremstormende vinregion. Målet er at fremstille vine med en personlighed, der udtrykker området og kvaliteten i familiens vingårde: Cerreto Piano, Crognoleta, Madre Chiesa, Montedonico og Salaioli. Vinene fremstilles bæredygtigt med respekt for naturen og alt arbejde på vingården sigter mod at fremstille vine i den bedt mulige kvalitet.

Erobertparker.com, September 2015; "Terenzi is one of the most promising new names in Tuscan winemaking. Federico Terenzi and his family have risen to sudden prominence thanks to their excellent Morellino di Scansano. In fact, they are one of the reasons behind the new momentum that is pushing forward the entire appellation. Terenzi also makes an excellent IGT Tuscan blend called Francesca Romana that blew me away." 

Vin fra Terenzi

Vin fra Terenzi, Italien

Purosangue Riserva DOCG 2013
Rødvin - Sangiovese - 75 cl
Terenzi
Morellino di Scansano, Toscana, Italien
229,00 kr
Bestseller min. 6 stk.
Purosangue Riserva DOCG 2014
Rødvin - Sangiovese - 75 cl
Terenzi
Morellino di Scansano, Toscana, Italien
229,00 kr
Bestseller min. 6 stk.
Madrechiesa Riserva DOCG 2013
Rødvin - Sangiovese - 75 cl
Terenzi
Morellino di Scansano, Toscana, Italien
349,00 kr min. 6 stk.