Vintilbud Efterår & Jul 2017

God vin skaber glæde og godt samvær og derfor er vingaver jo altid velkomne, hvad enten det er til medarbejdere, forretningsforbindelser eller til dig selv.
Ta' et kik i årets julemagasin 2017. Du kan enten købe vinene her på siden eller finde en forhandler i dit område.

 

 


ANTINORI - italienske topvine igennem 26 generationer

Antinori familien har været involveret i vinfremstilling i over seks århundreder, lige siden 1385, da Giovanni di Piero Antinori blev optaget i "Arte Fiorentina", vinmagernes orden i byen Firenze. Gennem seksogtyve generationer har familien præget italiensk vinfremstilling med innovative, og til tider modige beslutninger, men altid med en grundlæggende respekt for traditionen.

Tignanello, der er blandt Antinoris og Italiens mest ikoniske vine, er et skoleeksempel på den innovative ånd, der præger huset. Med Tignanello, skabt i 1971 på et blend af Sangiovese, og de dengang "forbudte" druesorter Cabernet Sauvignon og Cabernet Franc, var Piero Antinori blandt primus motorerne i en helt ny bølge af super-toscanere, fremstillet uden smålig skelen til de snærende og forældede regler, som Chianti dengang led under. Tignanello, der regnes for at være en af de mest betydningsfulde vine i vindyrkningens historie i Italien, nærmest redefinerede Toscana og blev startskuddet til en revision og forbedring af reglerne i Chianti, der har betydet en forbedring af kvalitetsniveauet i hele regionen.

Læs mere om vinene fra Antinori i vores nye magasin.