Sonoma County Zinfandel 2014
Bestseller

Sonoma County Zinfandel 2014

Seghesio Family Vineyards - Sonoma, Californien, USA

Rødvin - Zinfandel - 75 cl - 14,80% Vol.

18 point ud af 20 hos Forlaget-Smag.dk: ”En af Zinfandels klassikere og stadig i fin, frisk form med blød bærsmag og velplaceret syre. Den er saftig og let buttet og har både dybde og længde, charme og potens. Den har ikke prestigevinen Cortinas raffinerede ynder, men er solid og har en fin, tør bærsmag, der efter en time i glasset går i retning af skråtobak og engelsk lakrids. Robust og alsidig madvin.”

93 point i Wine Spectator; Plump and luscious, this is jam-packed with fruit. Lively blackberry, pepper and other spice box aromas lead to ripe and rich flavors of black raspberry, caramel and licorice. There are more complex Zinfandels, but few that are more enjoyable to drink. Drink now through 2022."

Seghesios Sonoma Zinfandel laves på druer fra fem forskellige marker i Sonoma County. Vinen er fadlagret 12% måneder på fade af fransk og amerikansk eg. Ved at holde høstudbyttet i bund og kun anvende de allerbedste druer har Ted Seghesio skabt en vin med en spektakulær aromarigdom. Duften er pakket med intens, rød bærfrugt og nuancer af mokka, mineraler og vanilje. Smagen er stor og magtfuld, og selvom vinens alkoholprocent er i omegnen af 15%, bibeholdes elegancen og harmonien, takket være en superfin tanninstruktur, der vil sikre vinen et fremragende lagringspotentiale.

Vin fra Seghesio Family Vineyards


Datablad PDF


Anmeldelser af Sonoma County Zinfandel 2014

  • Forlaget-Smag.dk18 point (18 af 20)
  • Wine Spectator93 point

Vi anbefaler...

Cortina Zinfandel 2013
Rødvin - Zinfandel - 75 cl
Seghesio Family Vineyards
Sonoma, Californien, USA
349,00 krmin. 6 stk.
Rockpile Zinfandel 2014
Rødvin - Zinfandel - 75 cl
Seghesio Family Vineyards
Sonoma, Californien, USA
349,00 krmin. 6 stk.
Estate Grown Pinot Noir 2014
Rødvin - Pinot Noir - 75 cl
Chamisal Vineyards
Edna Valley, Californien, USA
225,00 krmin. 12 stk.